IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерил Стрийп – домакин на Мет Гала 2020

11 ноември 2019 10 50

Актрисата ще присъства за първи път на събитието

Снимка: Reuters

Тазгодишният бал в Метрополитън музей в Ню Йорк ще бъде още по-звезден. Събитието се провежда всяка година и събира под един покрив най-ярките личности от шоубизнеса. Галата се организира с цел събиране на средства за музея Метрополитън и под егидата на Ана Уинтур и нейното списание Vogue.

През 2020 година тематиката на бала ще бъде „Мода и трайност“, а негови домакини ще са Мерил Стрийп, Ема Стоун и Лин-Мануел Миранда. Творческият директор на Louis Vuitton – Никола Гескиер също ще присъства на събитието и ще застане рамо до рамо с водещите.

МЕТ

Снимка: Reuters

Това ще е първа MET-гала за Мерил Стрийп, която изигра Миранда Прийстли във филма „Дяволът носи Прада“. Прототип за изграждането на личността на Прийстли беше точно Ана Уинтур, която сама е избрала кой да води най-голямото модно събитие на годината.

През 2020 година ще се отбележи и 150-ият рожден ден на галата и ще бъдат представени близо 160 тоалета, вдъхновени и изработени от известни дизайнери през всичките тези години. Колекциите ще включват и дизайни, вдъхновени от Вирджиния Улф, Александър Маккуин и Кристиан Диор.

МЕТ

Карди Би на тазгодишната MET-гала. Снимка: Reuters

MET-галата ще се проведен а 7 май 2020 година, а какво ще изберат да облекат звездите, тепърва предстои да разберем.

Мерил Стрийп покори Венеция

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари