IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Beauty вдъхновение: Мет Гала 2019

7 май 2019 14 40

Най-добрите грим и прически

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

С тема „Camp: Notes On Fashion“, тазгодишното издание на Мет Гала – 2019 бе отново истински пир и удоволствие за очите.

Черешката на модната торта са не просто тоалетите, но и изборът за тематично съответстващи грим и прически. Така червеният килим открои победителите и най-добре справили се с тематичната задача, което признаваме, никак не беше лесно.

От забележителни опушени очи, през скулптуриране на лицето със златно, много розово и блясък – представяме ви истинските бюти вдъхновения от събитието.

Лейди Гага

Не можем да не започнем отново с Лейди Гага. Първа в нашия материал за тоалети, певицата си отреди и челното място в класацията за грим и прическа. Дръзките тоалети бяха допълнени от още по-дръзки и смели решения в грима, които се характеризираха с дълги златни ленти, много инкрустации от камъни както по клепача, така и под очите. Блясък, блясък и пак блясък.

Били Портър

Когато шест голи до кръста мъже те носят по червения килим, няма как да не заложиш на много злато. Били Портър се появи в златни вериги върху косите и истинска скулптура върху очите със златно и многобройни инкрустации от камъни. Допълнение е златната лента върху устните, която много напомня за тематичните египетски мотиви.

Джиджи Хадид

Супермоделът се спря на чисто лице, нюд устни и оформени вежди, само за да акцентира върху дръзките бели мигли. Така очите ѝ изглеждат като заскрежени и я превръщат в истинска Ледена кралица на грима.

Джоан Смолс и Кандис Суонепол

Двете красавици се появиха с истински дръзки бюти вдъхновения. Джоан Смолс показа умение и заиграване с класическата очна линия, която в случая само очертава окото, но значително над клепача. Кандис от своя страна заложи на красиво оформяне на прическата върху челото и нюд палитри в сенките и устните.

Ким Кардашян

Риалити звездата заложи на грим, с който като че я виждаме постоянно. Въпреки това винаги е добре да видим как изглежда перфектното опушено око и омбре ефект върху устните.

Кара Делевин

Аксесоарът на Кара Делевин може да изглежда като че отнема цялото внимание, но супермоделът е намерила начин да допълни визията си с много ефектен елемент. Красавицата залага на неонова оранжева лента, която описва хоризонтално лицето и допълва тематично съвсем леко загатнатите жълти акценти по краищата на устните.

Езра Милър

Поредното мъжко присъствие в класацията ни за бюти вдъхновение е меко казано заслужено. Езра Милър събра погледите на червения килим и бе обявен за най-добре съобразен тоалет с темата, заедно с Лейди Гага, заради ефекта с многобройните очи, изрисувани върху лицето му. Това е да оформиш перфектни вежди и да опушиш общо 7 броя очи.

Джаред Лето

Джаред Лето събра погледите със своето решение... да донесе собствената си глава като аксесоар. Перфектно оформен като абсолютно копие, „аксесоарът“ представи емблематичната дълга коса, небрежни вълни по нея и оформена брада.

Дженифър Лопез

Говорейки за грим, не можем да подминем и Дженифър Лопес. Певицата се появи с изключителен аксесоар върху косата си, който я превърна в истинско снежно видение. Контрастът на бялото и снежното идва под формата на опушени очи, устни с гланц в нюд цвят и лилави оттенъци върху клепачите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари