fallback

На фризьор по бельо – Хайди Клум го може!

21 May 2020 11:00

Моделът не понася да стои с небоядисани корени

Изолацията заради коронавируса остави много звезди без работа и ги принуди сами да се грижат за външния си вид. Много от тях споделиха с феновете си в социалните мрежи, че са се боядисали или подстригали сами, някои пък заложиха на маникюр в домашни условия. Е, това не важи за Хайди Клум, която е решила да извика коафьора си вкъщи. 

„Винаги има начин. Ето как пазим социална дистанция. Обичам те, Лоренцо!“, написа моделът и сподели в Instagram как ѝ боядисват корените на косата в двора. 

Клум е поканила фризьора Лоренцо Мартин, който е дошъл с маска и е направил нещо като предпазен чадър, с който да работи. Но друго нещо прави впечатление на снимката на русокосата красавица – тя е по бельо и мрежест чорапогащник, дори носи токчета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на Май 19, 2020 в 3:19 PDT

Много от феновете на Хайди помислиха, че тя се шегува с кадъра. Въпреки това не пропуснаха да отбележат колко добре изглежда – макар и да е с маска. Други пък предположиха, че тя се подготвя за поредната фотосесия и затова прическата ѝ се прави при полеви условия. 

Хайди Клум е част от журито на риалити формата „Germany’s Next Topmodel“. Освен с продукцията, тя не се занимава с нищо друго в момента и има повече време за мъжа си Том Каулиц. Според информация на „Woman’s Day“, двамата искат да имат дете, като обмислят да използват услугите на сурогатна майка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на Апр 1, 2020 в 11:44 PDT

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Хайди Клум Том Каулиц на фризьор по бельо Хайди Клум деца
1 коментара
fallback