IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тениски с якички – отново на мода

11 юни 2020 08 30

Вариациите на типа „поло“ ще бъдат хит за лятото

IStockphoto

Обичате ли да носите тениски? Спортните, например, са предпочитан избор за много от нас. Те се съчетават лесно с дънки, маратонки, освен това могат да се носят с късо яке, което да се свали при покачване на температурите. Независимо дали изчистени, с надписи, щампи, апликации и други най-различни декорации, те присъстват във всеки един летен гардероб. И основната причина да ги носим е, че са изключително удобни!

Това лято тениските, блузките и потниците с якички се завръщат. Част от тях бяха модерни през 80-те и 90-те, но по всичко личи, че ще ги носим в ежедневието си през този сезон. 

Много модни инфлуенсъри показаха в Instagram, че тениските тип „поло“ могат да се носят не само на тенискорта и голф игрището. Със своите публикации те показват на феновете си как да съчетават изчистена блузка с якичка с дънки, панталони и поли. 

Освен тениските, всички вариации на „поло“ дрехите също ще се носят за лятото. Например потниците и роклите с V-образно деколте и якичка. 

Тъй като тази година ретро топовете от времето на Бритни Спиърс и „Спайс Гърлс“ са актуални, ще видим и такива в стил „поло“.

Иначе „поло“ блузите с дълъг ръкав, но с дължина до под гърдите, съчетани с така наречените „oldschool“ дънки, също ще бъдат част от уличния стил, особено сред по-младите хора. 

Друга тенденция в дрехите за лято/есен 2020, ще бъдат плетените блузи с дълъг и къс ръкав, отново с якичка, които може да намерим в гардероба на нашите майки и баби. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари