IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа с нова прическа и секси тоалет

20 юли 2020 17 40

Изпълнителката промени визията заради феновете

Снимка: БГНЕС

Дуа Липа със сигурност знае как да впечатлява дори по време на карантината. Изпълнителката в момента е възпрепятствана от създаването на нова музика, но това не ѝ пречи да събира милиони харесвания в социалните мрежи само със снимките си. 

По време на изолацията звездата доста експериментираше с цвета на косата си, но сега се е върнала към естествената си визия на брюнетка. От последните ѝ публикации става ясно, че промяната е била провокирана от желанието на почитателите и Липа спазва техните изисквания. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Освен че показа новия си стар цвят, изпълнителката впечатли и със секси тоалет. Тя е облечена в доста засукан корсет с дълъг ръкав, който е с изрязано деколте, елегантно е завъртян около врата и се спуска надолу до кръста. Панталонът пък ѝ пасва идеално и включва свежа, голяма верига, която имитира колан. 

Тоалетът е дело на дизайнера Александър Уанг. Разбира се, дрехите веднага бяха разпродадени само часове, след като Дуа Липа публикува снимките. За да е напълно завършена визията, изпълнителката заложи на чанта и обувки, които също са част от колекцията на Уанг. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари