IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти вдъхновение: Веселият маникюр на Дуа Липа

27 юни 2020 21 00

Певицата обича пъстрите нокти

БГНЕС

Дуа Липа е една от младите изпълнителки на американската поп сцена. Само на 24, тя има няколко хита зад гърба си и смело може да каже, че печели доста от музиката, която прави. Освен със своя глас, тя е известна и с това, че обича да експериментира със своята визия и е същинска модна икона. 

След като смени няколко цвята на косата по време на социалната изолация, певицата реши да си направи по-нестандартен маникюр и се поглези, ползвайки услугите на специалист. 

Вместо да удължи ноктите си с гел лак или акрил, Дуа е избрала да си направи нещо съвсем просто и свежо за лятото – жълт маникюр с усмивки. Той се свързва с модата през 90-те, емотиконките и позитивното мислене, към което всеки млад човек се стреми. 

Наскоро маникюристът Мишел Хъмфри  сподели снимка на ноктите на Липа, вдъхновявайки много от своите последователи да си оставят къси нокти и да ги изрисуват с помощта на тънка четка. 

Как да си направите весел маникюр като на Дуа Липа?

Не ви е нужно да ходите на маникюрист, за да си нарисувате усмивки по ноктите. Е, ако искате лакът да е по-издръжлив, тогава отидете при специалист, който да ви постави гел лак. 

Иначе ви трябват три вида лак – светложълт, черен (с тънка четка) и безцветен. Трябва просто да поставите първо основата, да изчакате да изсъхне и с малката четка да нарисувате по две точки за очи, като отдолу направите нещо като полукръг за уста.

Може да имате усмивки на всички нокти или пък само на 1-2 плочки. Друг вариант е да поставите безцветна основа, а отгоре – по-дребни усмивки.

Ето и още идеи за маникюр, които да използвате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Дуа липъта ( преди 3 години )