IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли: Изборът на Кортни Кардашян

23 юли 2020 16 30

Риалити звездата отново е на кето режим

БГНЕС

Кето диетата се отразява добре на Кортни Кардашян. Риалити звездата е на стария си режим вече 3 седмици и изглежда страхотно. Това си личи и по най-новите ѝ снимки в социалните мрежи. 

Сестрата на Ким Кардашян е избрала максирокля в бяло, която разкрива доста от корема ѝ. Звездата признава, че той все още не е стегнат, но работи усилено за това. 

Бялата рокля от две части, които могат да се носят и поотделно – бюстие и пола, е от колекцията на Olivier Theyskens. Материята ѝ е изключително мека и приятна за горещите летни дни. 

Кортни е съчетала лятната си рокля с черни сандали с връзки, за да се снима за изданието Architectural Digest, което наскоро показа нейния дом. 

Наскоро Кардашян призна, че не ѝ е било трудно да мине отново на кето режима, но понякога не може да се придържа към по-строгото меню. 

„Истинското предизвикателство е да се разхождам с децата си, да ходя на събития и срещи и същевременно да съобразявам храненето си“, обяснява тя. 

В момента Кортни приема много ниско съдържание на въглехидрати, не яде захари компенсира като набляга на повече мазнини, протеини и фибри. 

Майката на три деца проверява нивото на кръвната си захар всяка сутрин и най-вече дали все още е в кетоза, за да знае как да продължи. 

„Понякога ми трябват цели 3-4 дни, за да се върна отново в кетоза“, посочва тя. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари