IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебе на борда: Стилът на Ема Робъртс

1 август 2020 21 00

Явно 2020-а е годината на звездните бебета

Снимка: БГНЕС

Въпреки известността си и милионите си последователи, Ема Робъртс успя да скрие бременността си. Щастливата новина беше съобщена от Us Weekly в края на юни, а майката на актрисата я потвърди. Това ще е първо дете за звездата и приятеля ѝ Гарет Хедлънд, с когото са заедно от година.

Робъртс се присъединява към другите звезди майки, които ще родят през 2020 година. Съвсем наскоро Софи Търнър дари съпруга си Джо Джонас с първата им дъщеричка, Джена Дюан, Сиара и Джесика Бийл пък станаха родители още веднъж, а Ники Минаж преди седмица обяви, че е бременна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Бременността по време на карантина никак не е лесна, тъй като излизанията сред хора са лимитирани, а носенето на предпазни маски в жегата може да предизвика сериозно неудобство. Затова Робъртс е заложила на домашния уют, където обаче продължава да показва завиден стил. 

Тя често публикува снимки в социалните мрежи, а една от последните ѝ е пример за перфектната визия за бъдещи майки. През уикенда актрисата за първи път показа бременното си коремче, демонстрирайки каква една от най-популярните тенденции в роклите през това лято. 

Робъртс е облечена в дълга розова рокля на точки, съчетавайки я с обувки в същия мотив, сламена шапка и слънчеви очила. Дрехата е вдъхновена от филма „Angélique, Marquise des Anges“ и има корсет, който създава перфектната визия. По ирония на съдбата, сега когато Ема е бременна, коремът ѝ постоянно ще се разширява и много хора сметнаха, че корсетът не е добра идея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Актрисата обаче не смята така. Тя доказва, че стилът е перфектен за бъдещите майки. Не само, че детайлът очертава бременното ѝ коремче, но той много лесно се нагажда с напредване на времето. 

Тъй като се намираме в годината на звездните бебета, няма да се изненадаме, ако още някоя известна личност заложи на стила на Ема. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари