IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пребиха жестоко модела Дария Кирилюк

5 август 2020 10 40

Инцидентът с красавицата е станал в турски курорт

Pixabay

Пребиха украинския топмодел Дария Кирилюк. Това става ясно от нейна публикация в Instagram, в която тя разказва, че е била нападната от охранители в турския курорт Чешме, където е на почивка. 

Красавицата сподели и снимка на окървавеното си лице след инцидента. 

„Не искам да си мълча, а да кажа какво се случи с мен, приятеля ми и нашите приятели“, пише тя. 

31-годишната Дария посочва, че тя и компанията ѝ са били в заведение на плажа „Момо“. След като към 03:00 ч. през нощта решили да си тръгват, са били нападнати от служители, грижещи се за сигурността. 

„Тези мъже ни се нахвърлиха, удряйки четири момичета в лицето (включително и мен), а момчетата с нас пострадаха лошо. Дадохме подробно обяснение на местната полиция. Не трябва да затваряме очите си за случилото се, а да спрем насилието над жените“, продължава нейният разказ. 

Кирилюк получи множество коментари в нейна защита. Много от приятелите ѝ написаха, че са с нея и се молят да оздравее бързо. 

Моделът и приятелите ѝ са постъпили в болница. Според турското издание Sözcü, полицията вече е започнала разследване по случая, след като лекарите са сигнализирали за побоя.  

До момента са разпитани трима от охранителите на клуба, на чиято територия е станало нападението. Техният шеф не е намерен от органите на реда, тъй като бил извън града. Според служителите в заведението, приятелят на украинката започнал спречкването, което прераснало в бой. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари