IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плажни аксесоари – капелите, които да носим

12 август 2020 08 40

Ето 5 вида, които винаги са на мода

Pexels

Шапката е един от задължителните аксесоари, които всяка жена трябва да притежава за лятото. Независимо дали е в градска среда, на басейн или на море, тя е необходим завършек на нейната визия. Освен това предпазва кожата от вредните слънчеви лъчи. 

Както всяка година, шапките с широка периферия остават актуални и са доста търсени на пазара. Така наречените капели са предпочитани от много дами – заради излъчването, което придават в съчетание с банския, пареото и чантата, както и поради факта, че покриват по-голяма част от тялото, като пазят сянка. 

Една от тенденциите за лятото на 2020 година са плетените шапки и плажни чанти. Колкото по-големи, толкова по-добре, особено за онези от нас, които обичат да носят куп неща на плажа. 

Ако искате сламена шапка с широка периферия, трябва да знаете, че бежовото е цвят номер едно, последван от бялото и черното, които са истинска класика. Те винаги могат да се съчетаят с цветно шалче, отиващо на банския, например. 

плетена шапка,

Pexels

Предлагаме ви няколко капели, от които да изберете вашата: 

1. С флорални мотиви 

Това лято флоралните мотиви отново присъстват в банските и плажните аксесоари. Това важи и за шапките. Ето защо за вашата лятна визия може да изберете капела, която има цветя по себе си. 

Шапката може да бъде изцяло плетена, като на нея е вързана лента или шал с флорални мотиви или пък върхът ѝ да е от плетиво, докато периферията от колосан плат с цветен принт. 

Този модел е изключително свеж, като отива както на летни рокли, така и на различни цветни бански. 

2. Сламена капела с надписи 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kasey (@_kas17) на

Плетените шапки, най-вече светлокафявите, по които има най-различни надписи, са сред топтенденциите за лято 2020.

По капелите може да срещнете думите „Good vibes“, „Hello summer“ или имена. 

3. Плетена капела с огромна периферия 

Ако до момента сте си мислили, че имате голяма шапка, вижте най-новите модели капели, които се намират в магазините. Тяхната периферия е доста по-голяма от стандартната, дори при някои пада по-свободно надолу. 

Има такива модели с капси, шалчета или ленти. 

4. Бяла капела

Този модел си остава класика в жанра. Тя никога не остарява, при това може да се комбинира с най-различни дрехи и аксесоари. 

На нея може да сложите шалче с бели точки или пък някое едноцветно. Има и вариант да я декорирате с изкуствено цвете или някоя любима ваша брошка. 

5. Рошава сламена шапка

Този по-стар модел се носи от години. Шапката е със средна по размер или по-широка периферия, която не е перфектно обшита, а по-рошава. 

Капелите със стърчащи парченца се съчетават с различни модели бански и плажни рокли. Предлагат се предимно в бежов  цвят. 

Ето и още идеи за плажни аксесоари, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари