IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Изборът на Лейди Гага

25 август 2020 12 30

Изпълнителката събира тен край басейна

Снимка: БГНЕС

Лятото е вече към края си, което означава, че имаме още съвсем малко време да се порадваме на топлите дни. Да посетим още веднъж морето или пък да хванем тен край басейна. Което и да изберем, със сигурност трябва а заложим на стилен бански, който да очертава добре тялото ни и да покаже на останалите успехите ни от тренировките по време на изолацията.

За да сме в крак с тенднециите на плажа, най-често се обръщаме към известните личности, които въпреки натоварения си график, успяват да намерят време и за почивка. Днес спираме погледа си върху Лейди Гага и нейния избор на бански. Следващата седмица изпълнителката трябва да пее на наградите на MTV, но тези дни са запазени изцяло за почерняване.

Гага публикува снимка в социалните мрежи, на която доволно се е излегнала на шезлонга у дома. "Щастлив уикенд от Хроматика. Пожелавам ви спокоен следобед", написа тя под фотоса, който веднага събра милиони харесвания и хиляди коментари. Това, което най-много впечатли феновете, беше банският на звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Изпълнителката беше заложила на цял бански с леопардов принт в розов цвят. Моделът е дело на "Beach Riot x Carbon38" и струва около 125 долара. Интересното е, че този бански не прокрива цялата предна част на тялото, а показва на света стегнатото тяло на Гага. Въпреки че е в седнало положение, феновете веднага забелязаха, че звездата не се е отпусала дори по време на изолацията.

По-късно през уикенда Гага се премести от басейна в кухнята, където показа своите кулинарни умения. Тя е избрала да приготви италианско ястие, което ще сподели с "някого, когото обичам". Най-вероятно става въпрос за приятеля й Майкъл Полански, с когото са заедно повече от половин година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

За специалната вечеря звездата беше заложила на розова и синя очна линия, която показа в социалните мрежи. Подозираме, че гримът е дело на самата Гага, а продуктите са от нейната козметична линия "Haus Laboratories". През ноември на 2019 година тя говори пред списание "Elle" желанието си да стане козметичен предприемач. 

"Исках да го направя, защото имах времето и успях да се постарая и да вложа цялото си сърце в проекта. Никога не съм искала просто да създам компания, да наема персонал и да оставя другите да вършат моята работа. Също така усещам, че имам възможността да създадам нещо, в което вярвам и което показва истинската ми същност", казва тя пред изданието. Звездата допълни, че продуктите й ще бъдат за всички, независимо от раса, пол и сексуална ориентация.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Само след няколко дни Гага не само ще пее на наградите на "MTV", а ще се бори за цели 9 отличия. Тя и Ариана Гранде водят класацията с най-много получени номинации. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари