IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански с връзки – предпочитан от звездите

13 август 2020 12 30

Изрязаното долнище е любимо на Кендъл Дженър

Pexels

Това лято целият бански и асиметричните модели при половинките, са истински хит. Набръчканите материи, лурекс, набрани ръкавчета, ципове, една презрамка, са част от тенденциите, на които заложиха звездите. Но каквото и да си говорим, моделите с връзки, чиито горнища и долнища са едноцветни и могат да се носят поотделно, са най-предпочитани. Те им дават възможността да изпекат по-голяма част от тялото, съхнат лесно и могат да се комбинират по няколко начина, което ги прави многофункционални. При това са супер евтини и удобни. 

Ако разгледаме снимките на много певици, актриси и и популярни модели в социалните мрежи, ще видим, че те обожават да носят горнище с триъгълни чашки, предимно без подплънки. За долнище пък избират доста по-изрязано, което може да е в същия или друг цвят. 

Кои звезди носят бански с връзки?

Кендъл Дженър

Моделът обожава така наречените стринг бикини. В своя профил в Instagram тя качи най-новия модел бански, които си е купила. Той е с редуващи се сини и бели ленти, като връзките му са тънки. Долнището е доста изрязано.  

В друга своя публикация моделът споделя, че обича да носи както цял розов бански, така и половинки в тъмен цвят, чието долнище отново е по тренда за лято 2020 – V-образно. 

Дженифър Лопес 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Певицата работи усилено във фитнеса, за да поддържа форма. Преди няколко месеца тя показа свое селфи в огледалото, позираща с белия си бански с връзки. 

Певицата предизвика широка дискусия сред последователите си, показвайки се с изрязаното долнище, разкриващо перфектните ѝ форми. 

Емили Ратайковски 

Подобно на Кендъл Дженър, Емили няма от какво да се срамува, защото има перфектно тяло. И го показва, носейки изрязани бански. 

Ратайковски също залага на горнище с триъгълни чашки, но с по-дебели връзки, които се преплитат отпред. Долнището ѝ е много малко, отново във формата на триъгълник, с прашка отзад. 

Хейли Бийбър 

Съпругата на Джъстин Бийбър следва модните тенденции. Освен че обича да носи бански в животински принтове, тя също харесва връзките по тях. 

С една от последните си публикации моделът показа, че обожава змийската кожа, като носи бански с подобен принт, който е в искрящожълто. Горнището ѝ е с връзки, докато долнището е тип „бумеранг“, изрязано и привличащо внимание към стегнатия ѝ корем. 

Карди Би 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib) на

Рапърката, която е малко по-пълничка в ханша и задните части, също харесва банските с връзки. Наскоро тя качи снимка, на която позира до басейна с бикини и горнище с леопардов принт – един от любимите ѝ. 

Типично за стила ѝ, Карди Би носи прашки, а горнището ѝ е стриъгълни чашки без подплънки, с камъни и връзки на гърба. 

Ето и още актуални модели бански, които носят известните личности: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари