IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайра Банкс пусна вдъхновяващ пост за своите фенки

2 септември 2020 14 50

Супермоделът се подготвя за старта на "Dancing with the Stars"

БГНЕС

Последната публикация на Тайра Банкс в Instagram вдъхнови женската половинка от нейните фенове. Споделяйки снимка по бански, супермоделът насърчи последователките си да бъдат по-уверени в себе си и не се срамуват от своите тела. 

"B е за #BanX", написа тя в социалната мрежа, споделяйки колаж, на който е по бански и е разперила широко ръце, носейки пареото си на тях. Около нея има цветя, а над главата й има рисунка на корона. 

На пръв поглед в снимката на Банкс няма нищо странно, но като се вгледаме по-внимателно, виждаме, че тя е леко закръглена на нея и има белег под пъпа. В това нейните почитателки видяха средство, чрез което Тайра ги насърчава да обичат телата си. 

„B е за красива жена“, "Красива както винаги", "Начинът, по който възприемаш тялото си и увереността, която излъчваш, ме кара да ти се възхищавам. Продължавай да блестиш, Тайра", пише в коментарите под кадъра. 

Наскоро звездата показа как си почива в своята градина. Скоро тя ще бъде водещ на тв шоуто "Dancing with the Stars". Тъй като то започва от 14 септември, тя се възползва от свободното си време, за да събира тен по бански. 

Тайра Банкс неведнъж е печелила уважението на феновете, качвайки свои снимки без грим. Макар и да е известна личност, тя не се притеснява да излезе така на улицата или се снима за социалните мрежи, защото е привърженик на естествената красота. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари