IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Носи ли Меган Маркъл любимия часовник на принцеса Даяна?

20 октомври 2020 10 50

Тя и Хари с черно-бял портрет с кауза

БГНЕС

Носи ли Меган Маркъл любимия часовник на принцеса Даяна? Този въпрос си задават кралски биографи след като тя и принц Хари пуснаха първия си портрет откакто се отделиха и отказаха от своите титли. 

Двойката е заснета в дома им в Монтесито, Калифорния. Снимката, която е черно-бяла, е направена от фотографа Мат Сейлс, по повод домакинството им на събитието „Създаване на по-добър свят“. 

За своята визия Меган е избрала черен панталон и обикновена бяла тениска, а отгоре носи блейзър. Оказва се, че тя носи костюм на Alexander Мcqueen. Хари също е спортно-елегантен, но към костюма му няма вратовръзка. 

Освен леко къдравите кичури на Маркъл, които падат свободно на раменете ѝ, впечатление прави нейният часовник, който доста прилича на модела, който покойната майка на бившия принц обичала да носи – Cartier Tank Française. 

Според информация на списание Hello, много вероятно е бижуто на ръката ѝ да е подарък от Хари, който той получил в наследство от покойната му майка. Още през 2015-а година, преди да стане негова годеница, тя разказва, че много го харесва. 

„Винаги съм желала този часовник“, споделя тя докато играе в „Костюмари“ и изтъква, че след като ѝ го дали за филма, тя решила да си купи двуцветния модел. 

За портрета Меган носи още чифт обеци във формата на пеперуди, както и златна гривна, с която сме я виждали по време на австралийската ѝ обиколка със сина на принц Чарлз през 2018 г. 

„Херцогът и херцогинята на Съсекс са сред най-влиятелните гласове в света. Очакваме с нетърпение да работим с тях, за да издигнем някои важни гласове и да подчертаем реални решения на някои от най-належащите проблеми на нашето време“. Това заяви Дан Максей, който е изпълнителен редактор на TIME и едно от главните действащи лица зад проекта с кауза, зад който известната двойка застава. 

Меган и Хари ще бъдат модератори на серия виртуални разговори, за които те сами са подбрали някои гости и въпроси. Всички те са обединени от идеята за по-сигурен цифров свят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари