IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли за специален повод: Кайли Дженър с кожено вдъхновение

25 октомври 2020 18 00

Риалити звездата се разходи с нова модна находка

БГНЕС

Кожените якета са предпочитана връхна дреха от много жени тази есен. Могат да се носят с по-тънка блуза при по-топло време, а когато захладнее, да се комбинират с пуловер. При това някои универсални модели отиват както на дънки, така и на тъмните джинси или поли. А какво ще кажете за кожена рокля?! Макар и да не е от най-удобните неща, всяка жена трябва да има поне една, която да използва за някой по-специален повод. 

Тези дни Кайли Дженър се разходи из улиците на Бевърли Хилс с нестандартен модел рокля. Освен че е кожена, тя е в доста натрапчив оранжев цвят, приличащ много на този на тиквите по пазарите. 

Дрехата на риалити звездата е истинска модна находка. Тя е на марката Botegga Veneta, като се отличава с деколте тип „прегърни ме“. Оригиналният модел, който се предлага по магазините, е с дължина до коляното, но този на милиардерката е доста по-къс, най-вероятно изработен специално за нея. 

Кайли носи прозрачни обувки на Gianvito Rossi, но роклята ѝ може да се съчетае със стилни кожени боти или ботуши на висок ток. В ръцете си държи миничантичка на Jacquemus, която е хит този сезон. 

В своя профил в Instagram Дженър сподели една снимка с уникалната рокля и изтъкна, че се подготвя за предстоящия Хелоуин. От нея виждаме, че в косата ѝ има съвсем леки оранжеви кичури. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари