IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойка за пример: Кейти Холмс и Емилио Витоло

5 ноември 2020 17 40

Двамата координираха тоалетите си по прекрасен начин

Снимка: БГНЕС

Когато започнеш връзка с някого, ти постепенно започваш да попиваш от навиците му. Променя се часът ти за хранене, страната, от която спиш или пък любимото ти телевизионно шоу. Това по никакъв начин не е лошо или пагубно за самочувствието ви, тъй като в една връзка трябва да има разбирателство и компромиси. И докато някои от навиците, които стават еднакви и за двамата, остават скрити от обществото, то промяната на начина на обличане е видима за всеки. 

Дори и без да го искат, двойките започват да се координират в тоалетите си и често излизат или с еднакви цветови гами, или с такива, които се допълват. И докато цяла Америка чака нетърпеливо да научи резултатите от изборите за президент, двама влюбени се разходиха необезпокоявани по улиците на Ню Йорк. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Stewart (@thestewartofny) on

Кейти Холмс и приятелят ѝ Емилио Витоло са неразделни от няколко месеца и вече не крият връзката си. Двамата бяха засечени в Сохо, най-вероятно след като са пуснали бюлетините си. Освен че бяха хванати под ръка, влюбените доста добре съчетаха външния си вид. Холмс беше заложила на бежово палто на марката Nanushka, а Витоло избра кариран модел, но пък блузата му беше изцяло в тон с това на приятелката му. Двамата също така носеха и кожени обувки в черен цвят. 

За да завършат визията си по перфектен начин и да дадат пример на обществото, влюбените носеха и еднакви предпазни маски. Те избраха марката Evolvetogether, която е предпочитана от повечето звезди. Хубавото на тези модели е, че те са напълно достъпни за широката публика, струвайки само 36 долара за комплект от 30 броя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on

Заради любовта на звездите към марката, от Evolvetogether казват, че са направили три пълни разпродажби в рамките на един месец. За щастие на феновете, предпазните средства не са свършили напълно и отново са на пазара. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари