IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Gucci ще прави филмов фестивал

13 ноември 2020 10 50

Хари Стайлс, Били Айлиш и други звезди се очаква да бъдат сред гостите

Снимка: БГНЕС

Липсват ли ви филмовите фестивали? Е, на модната марка Gucci със сигурност. От лейбъла толкова много страдат от липсата на ежегодни събития, че решиха сами да си организират такова.

Преди няколко дни беше обявено, че Gucci ще направи филмов фестивал, който ще бъде предаван пряко в YouTube и платформата Weibo. Събитието ще се проведе от 16 до 22 ноември. По това време ще бъде представен и минисериалът „Ouverture of Something that never ended“, който е проект на режисьора Гъс Ван Сант и креативния директор на Gucci Алесандро Микеле.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci) on

Сериалът е заснет в Рим и се фокусира върху ежедневието на Силвия Калдерони. Освен че ще имаме възможност да видим седемте части на проекта, се очаква и да бъдем зарадвани от присъствието на Хари Стайлс, Били Айлиш, Джеръми О. Харис и други звезди, които са част от семейството на Gucci.

„Ouverture of Something that never ended“ се развива след „трилогията на любовта“ на Микеле, която започна с шоу в Седмицата на модата в Милано през февруари и завърши с дигитално представяне на колекцията „Epilogue“ през юли. Два месеца преди това креативният директор пише отворено писмо, в което разкрива намерението си да се откаже от традиционния моден календар, като трайно ограничи броя на модните ревюта, които Gucci създава всяка година. Алесандро заяви, че модната марка вече ще прави само две шоута на година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci) on

GucciFest ще представи на аудиторията и модни филми от 15 изгряващи дизайнери. Всички те са избрани лично от Микеле заради тяхната аргументирана теза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари