IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни обувки: Кралица Летисия, Хелоуин мина!

6 ноември 2020 15 00

Първата дама на Испания ни показва какво да носим в дъждовно време

Снимка: БГНЕС

След като навлязохме в месец ноември, модният ни избор бързо премина от призрачен и страшен във весел, ярък и готов за празничния сезон. Испанската кралица Летисия обаче явно все още иска да празнува Хелоуин и ни показва как да използваме част от костюма си всеки ден.

Присъствайки на среща в щаба на Фондацията за борба със зависимостите в четвъртък, кралицата превърна работното си облекло в модно становище. Тя избра черно палто на Burberry, черен пуловер, черна чанта на Carolina Herrera и сиви панталони, но това, което привлече вниманието на феновете и модните критици бяха обувките ѝ. Летисия се появи с черни заострени ботуши на марката Uterqüe, които носят наименованието „witch boots“ (вещерски ботуши). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Looks de la Reina Letizia ? (@letizia_de_princesa_a_reina) on

Обувките добиха популярност миналата година, когато Люси Хейл и много звезди заложиха на тях за неофициалните си събития. Сега, когато времето се захлажда и имаме нужда от модел, който да ни пази от мокрите улици и дъжда, не се изненадваме, че ботушите се завръщат в гардероба на много дами. За щастие на клиентите, те могат да се комбинират с доста тоалети, което ги превръща в универсалния продукт.

Вземете пример от кралица Летисия и съчетайте равните ботуши с панталони или пък създайте свой стил, като ги добавите към дънки, клин или пък рокля. Хубавото е, че повтарянето на визията на кралската особа никак не е трудно. Марката Freda Salvador предлага същия модел ботуши, а цената е 495 долара. За щастие, има и по-бюджетна опция, която се предлага до 100 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Past and present royals ? (@famiglie__reali) on

Ако пък искате нещо по-модерно, може да изберете Stuart Weitzman, чийто модел включва малко токче, а моделът се предлага в различни цветове.  Цената му е 695 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари