IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ново гадже, нова корица: Кейти Холмс

10 ноември 2020 08 30

Актрисата с фотосесия за австралийския Vogue

БГНЕС

„Силата на едно ново начало“. Така е озаглавено гостуването на Кейти Холмс на страниците на списание Vogue. Актрисата, която отскоро е с ново гадже, снима провокативна фотосесия за австралийското издание на модната библия, където я виждаме на корицата. След години самота, тя вече е готова да говори за промяната в живота ѝ в лицето на готвача Емилио Витоло. 

Снимките на холивудската звезда са придружени с нейно есе за това как пандемията се е отразила на ежедневието ѝ, най-вече на връзката ѝ с дъщеря ѝ Сури и близките.

Говорейки за социалната дистанция, Холмс разказва, че когато се видяла с родителите си за първи път след толкова много време, се почувствала все едно е на утрото на Коледа.

„Очите на майка ми бяха по-ярки, ръцете на баща ми още по-силни и прегръдките ни много по-плътни“, разказва тя. 

Кейти обяснява още, че наблюдавайки как детето на близък приятел правело първите си стъпки в парка, тя се върнала назад във времето, когато дъщеря ѝ била малка и не можела да повярва как времето се изнизало толкова бързо. Изолирането, препоръчано от властите в САЩ, ѝ дошло точно по поръчка, за да отдели повече време на своето пораснало момиченце.

По думите на актрисата, през последните месеци тя преоткрила рисуването, шиенето и писането с химикалка, като разбрала колко е хубаво да живее за мига, без да бърза. Заедно със Сури гледала много филми и правела още много други неща, за които преди това нямала време.

Кейти Холмс сменя няколко визии за снимките, направени ѝ от фотографа Бек Парсън. За корицата на списанието тя носи черен кожен костюм – от блейзър и широки панталони, набрани на крачолите с връзки.

За един от портретите ѝ, публикуван на страниците на изданието, тя носи топ в един от цветовете на есента – оранжево-кафяво. Разбира се, той също е кожен, с цип по средата и квадратни катарами в долната му част.

Няма съмнение, че чрез кадрите на звездата, Vogue ни показва една от тенденциите за сезона – кожата в най-различни нюанси и кройки, независимо дали ще е изкуствена или естествена.

Всички модели за снимките са подбрани от стилиста Джилиан Дейвисън. Сред тях най-голямо внимание привлича жълтото изрязано боди, което актрисата носи заедно с оранжев клин, както и костюма в цвят каки, отличаващ се с панталон с висока талия и обемни крачоли, прибрани с връзки.

На една от снимките Холмс е с черни чизми на стабилен ток и кафява плетена рокля с къс ръкав, които са идеалното съчетание за по-топлите есенни дни.

Ето и още от фотосесията на звездата: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари