IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин се превърна в най-високоплатения британски модел

8 януари 2021 14 50

За изминалата година тя е спечелила над 15 млн. паунда

Снимка: БГНЕС

Кара Делевин стана най-високоплатеният британски модел, след като прибра общо 15,7 млн. паунда за последните 12 месеца.

28-годишната красавица вече има богатство от 30 млн. паунда и успя да победи супермодела Кейт Мос, която е спечелила „само“ 9 млн. за миналата година. Все пак Кара има да извърви дълъг път преди да достигне богатството на колежката си, което се оценява на 58 млн. паунда. Печалбите на Делевин за миналата година са дошли от реклами, филмови ангажименти, недвижими имоти, книги и албуми.

Според The Sun, тя е платила близо 2,5 млн. паунда данъци и осигуровки заради компанията си Cara & Co., която ѝ носи по 43 000 паунда на ден. Благодарение на сделките си с марки като Burberry, DKNY, Jimmy Choo и Rimmel, супермоделът успява да се изкачи на първото място по доходи за миналата година. Тя също така се счита и за директор на бащината ѝ фирма за недвижими имоти, която се оценява на 45 млн. паунда.

През 2019 година Кара споделя, че парите не са ѝ най-висша цел. Тя признава, че е доволна от детството си, в което е имала привилегията да пътува често и да изучава различни култури. Всичко това се дължи на амбицията на баща ѝ, който не израства в богато семейство, но иска да осигури всичко необходимо за своето. Постепенно обаче Делевин разбира, че парите не са всичко и човек трябва да се стреми към щастието и нематериалните облаги.

„Достигаш до една точка, в която си казваш, че си направил много пари, но в същото време си нещастен и сам“.

Новината за постижението на Кара идва след като тя се включи в предизвикателството „Публикувай снимка на...“, което се зароди в социалната мрежа Instagram. По този начин известните личности дават възможност на своите фенове да поискат каквато и да е снимка и те трябва да я публикуват в историите си. Делевин показа невиждани досега снимки от приятелски и семейни събирания, както и себе си в професионална среда.

Супермоделът изглеждаше невероятно на фотос, в който позира само по бельо. Снимката е част от ревюто на марката Savage x Fenty на изпълнителката Риана. Феновете успяха да видят Делевин само по чорапогащник, високи чорапи до коляното, ботуши на висок ток и метална верижка около кръста и прекрасен черен сутиен.

Другите дами, които попадат в класацията за най-високоплатени британски модели, са Роузи Хънтингтън-Уайтли и Наоми Кембъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Студено излъчване и негативна енергия.Нито е красива нито е секси.Клощава мислеща се за някаква.София Лорен е красива жена. Клаудия Кардинале. Моника Белучи. Джулия Робъртс и други.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар