IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2021: Как да носим пуловер тази зима?

13 януари 2021 10 30

Студеното време въобще не си е тръгнало

Снимка: Pexels

Ако сме напълно честни, много от нас чакаха студеното време с нетърпение. Искахме по Коледа и Нова година да има сняг, който да донесе още повече празнично настроение и да се почувстваме като в приказка или романтичен филм. Още повече желаем температурите да паднат, когато в гардероба ни чакат удобни и стилни пуловери, които трябва все някога да облечем.

За съжаление, коледните празници преминаха с високи температури и сняг така и не заваля. Затова много от нас сметнаха, че няма да могат да извадят пуловерите си и бяха силно разочаровани. Но имаме добра новина за тях, времето все повече ще застудява и истинската зима все още не е дошла. През последните години, месеците януари, февруари и март са много по-мразовити от декември и именно тогава разчитаме на някоя-друга топла дреха.

Въпреки че много от нас все още работят от вкъщи, това не означава, че трябва да забравите за стила си. Време е да извадите пуловерите и да ги комбинирате по най-добрия начин, за да впечатлите дори и по време на разходката ви до магазина.

Ето няколко идеи да носите пуловер тази зима

С колан

По-големите пуловери или т. нар. oversized стилове могат да бъдат овладени и да бъдат превърнати в нещо стилно. Ако предпочитате по-стегнат външен вид, просто закрепете колан около торса си. Това ще подчертае извивките ви или ще създаде фигура на пясъчен часовник. За надолу посегнете към нещо подходящо. Тесните дънки ще подобрят естествената форма на тялото ви, докато моделите с широки крачоли ще помогнат на бедрата ви да изпъкнат.

С дънки

Това е най-лесната комбинация, когато става въпрос за хладните дни. Обикновеният пуловер в съчетание с дънките никога не излиза от мода, защото се състои от основни парчета, които пасват идеално едно с друго. Създайте собствен външен вид, като си поиграете с изящни аксесоари, като чанти в ярки цветове и ленти за глава или пък експериментирате с най-добрите тенденции за сезона като високите ботуши.

С пола

Обемните пуловери и прилепналите поли са идеално допълващи се. Приберете предната част на блузата в полата и не се страхувайте да експериментирате с различни дължини на подгъва. Ако навън е достатъчно топло за вас, може да се покажете и с гол крак, но ако температурите са мразовити, то тогава добавете чорапогащник. Що се отнася до обувките, колкото по-къса е полата, толкова по-висок е ботушът. Ако дължината ви е до коляното, тогава заложете на ботуши до глезените, пантофки или маратонки.

Като рокля

Времето за пуловери означава никога да не се налага да жертвате стил за комфорт, особено когато любимият ви модел се предлага и като рокля. Начинът на оформяне на пуловерна рокля зависи от повода и се свежда до малките детайли. Ако роклята ви е с неутрален цвят, може да използвате ярки обувки, малки или големи бижута. Късите пуловерни рокли могат да бъдат допълнени от тесни дънки за стилна визия, като към тях може да прибавите и колан.

С широки панталони

Независимо дали се връщате обратно в офиса или просто искате разнообразие в облеклото си, опитайте да замените дънките и клиновете с панталони. Те са изискани и в същото време са удобни, като се предлагат в различни стилове, материи и цветове. Комбинирайте пуловерите си с панталон с висока талия и изберете любимите си обувки. Белите маратонки и токчетата ще придадат още повече стил на визията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари