IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без свян пред камера: Вивиан Уестууд се съблече полугола

18 януари 2021 17 50

79-годишната дизайнерка не се срамува от тялото си

БГНЕС

Какво би правила баба ви в един студен зимен ден? Може би ще готви на печката или ще се облегне удобно на дивана, плетейки чорапи и слушайки новините по телевизора. Това може да е ежедневието на вашата баба, но не и на Вивиан Уестууд, която е на 79, но не престава да ни изненадва. Този път известната дизайнерка се снима полугола и показа кадрите на всички.

Постът на англичанката, известна със своя неподражаем стил, е събрал над 111 хиляди харесвания. В него тя позира без никакъв свян пред камерата с нещо като рокля от дантела в тъмен цвят, приличаща на гъба или водорасли.

Уестууд е с лек грим, снимана както в преден план, така и отстрани, като нейното творение е прикрепено съвсем леко към голото ѝ тяло, прикривайки интимните ѝ части.

„Спасете света – Голямата картина“, пише Вивиан, с което уточнява, че специалната ѝ фотосесия е с екокауза. С нея тя иска да привлече внимание към проблемите в околната среда, които с всяка година стават все по-многобройни.

Дизайнерката качи и специално видео, в което говори за инициативата, подкрепена от нея.

„Харесва ми. Легенда“, „Понякога просто искам да отида на чаено парти с нея...“, „ИКОНА“, пишат последователите под полуголите ѝ снимки.

Вивиан Уестууд е известна с това, че отделя голяма част от приходите си за различни инициативи, свързани с опазването на природата. Тя говори за своите възгледи за околната среда и в един от документалните филми за нея – Уестууд: пънк, икона, активист. Ето защо не се снима за първи път по този начин и феновете ѝ са свикнали да я виждат в подобни провокативни фотосесии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари