IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Хайди Клум диша във врата на Кая Гербер

28 януари 2021 10 40

Лени Клум ще гради кариера на модел

БГНЕС

Дъщерята на немския супермодел Хайди Клум – Лени Клум е име, което има шанс скоро да завладее света на модата. Звездната наследница вече засне корица и фотосесия (през декември миналата година) за Vogue, Германия. Сега пък 16-годишната блондинка се появява в списание Hunger. От снимките се вижда, че във вените на момичето определено тече кръв на модел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nicola heim (@haymwerk)

Дъщерята на супермодела Синди Кроуфорд – Кая Гербер, определено може да бъде засенчена скоро от амбициозната красавица Лени. Кая също успя да направи кариера на модел за отрицателно време, разчитайки донякъде и на уникалната си прилика с майка си. Лени, от своя страна, не е пълно копие на Хайди, но пък също има моделска визия.

Самата Лени каза в интервюто си за Vogue: „Въпрос на време беше да изпробвам себе си като модел. Първото предложение дойде, когато бях само на дванадесет или тринадесет години.“

Видно е, че дъщерята на Хайди и водеща на предаването Next Top Model е наследила присъствието, харизмата и умението да позира пред камера на известната си майка. Снимките от последната фотосесия на момичето, чийто биологичен баща е италианският бизнесмен и мениджър на Formula 1 Флавио Бриаторе, са направени от студиото Rankin.

Бриаторе така и никога не призна бащинството, а момичето беше отгледано от бившия съпруг на Клум – британския певец Seal, който дори я осинови.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари