IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Коби Брайънт ще става модел

10 февруари 2021 08 40

Наталия вече е подписала първия си договор

Снимка: БГНЕС

Наталия Брайънт не тръгва по стъпките на татко си, но пък отново ще бъде под светлината на прожекторите.

18-годишната дъщеря на Коби Брайънт е решила да се занимава с мода, като вече е подписала първия си договор. Тя е станала част от агенцията IMG Models, като новината беше обявена в социалните мрежи. От компанията публикуваха цитат от Наталия, в който тя казва, че винаги се е интересувала от мода, обичала е индустрията и е искала да стане модел от много ранна възраст.

„Имам още какво да уча, но това е прекрасна възможност за мен да се науча и да изразя собствената си креативност“, допълва Брайънт. Само няколко часа по-късно тя също обяви новината пред своите 2,3 милиона последователи в Instagram. Заяви, че се чувства горда и щастлива от факта, че е станала част от семейството на IMG Models. Компанията представлява и звезди като Ашли Греъм, Джиджи Хадид, Криси Тейгън, Карли Клос, Мили Боби Браун и много други.

Майката на Наталия – Ванеса Брайънт – сподели възхищението си от сделката. „Горда съм с теб и те обичам“, написа тя в социалните мрежи. Новината бързо обиколи света и няколко известни дами споделиха щастието си. Джиджи Хадид, Оливия Мън, Дженифър Майър и други коментираха снимките на Наталия в Instagram, пожелавайки ѝ успех в модната индустрия.

Сделката между Наталия и IMG Models идва само няколко дни, след като агенцията привлече още обещаващи млади таланти. Сред тях е и доведената дъщеря на Камала Харис – Ела Емхов, както и поетесата Аманда Горман.

Миналия месец се отбеляза една година от смъртта на Коби Брайънт, 13-годишната му дъщеря Джиана и още седем души. Всички те загинаха след катастрофа с хеликоптер близо до Калабасас. Ванеса Брайънт почете тъжната годишнина, публикувайки писмо от една от най-добрите приятелки на Джиджи. „Днес получих това прекрасно писмо от Обри – една от приятелките на Джиджи. Обичам те, Аубз. Благодаря за прекрасните думи и моменти, които сподели с мен“, написа г-жа Брайънт.

Ванеса допълни, че Коби и Джиджи винаги ще ѝ липсват и никога няма да разбере как една такава ужасна трагедия може да се случи на такива прекрасни хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари