IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и колекцията ѝ за бельо са оценени на 1 млрд. долара

19 февруари 2021 17 40

Първите продукти бяха пуснати през 2018 година

Снимка: БГНЕС

Риана продължава да доказва, че може да бъде успешна във всичко, с което се захване.

Преди няколко дни от списание Forbes заявиха, че линията за бельо на изпълнителката струва вече 1 млрд. долара. През миналата година компанията е регистрирала ръст на приходите от над 200%. Тя също така е увеличила активната си база от ВИП членове с повече от 150%. Добрата новина идва само дни, след като Риана обяви, че поставя на пауза модната си линия с Louis Vuitton, за да се фокусира върху бельото.

Изпълнителката сътвори история, като се превърна в първата жена, която създава оригинален бранд в семейството на LVMH през май 2018 година. Тя също така стана и първата цветнокожа дама, която е начело на линия в луксозния моден гигант. Наскоро Savage x Fenty завърши кръг за набиране на средства от серия В на стойност 115 милиона долара, за да подкрепи бързия растеж на компанията и предстоящото разрастване на търговията на дребно.

„Само за две години Savage x Fenty успя да постигне невероятен успех, като разруши стереотипите в бельото“, казва Джон Оусли в официално съобщение. Той допълва, че марката постига уникален баланс между достъпност, мода и комфорт, като дълбоко се застъпва за приобщаване и разнообразие. Според него, възможностите на бранда са огромни и от лейбъла се радват, че могат да си партнират с Риана, за да развият пълния потенциал на продуктите.

През май 2018 година Риана за първи път показа продуктите си, които са подходящи за всички размери. Тя наскоро пусна колекция за Свети Валентин, позирайки в секси видео, облечена в бельо от Savage x Fenty.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари