IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тоалети за лятото, които трябва да имаме в гардероба

15 март 2021 14 30

Времето започва да се затопля и затова правим планове за любимия ни сезон

Снимка: iStock

Изненадващо, лятото е почти тук. И тъй като най-вероятно сте били у дома през последните месеци, е възможно да сте прекарали по-голямата част от времето си в планиране на всяка дестинация, която може безопасно да посетите през топлите дни. Пандемията от коронавирус все още е тук, но всички стискаме палци лятото да донесе нещо положително и в тази насока.

За да посрещнем любимия ни сезон подобаващо, трябва да изберем правилните тоалети. Въпреки че тепърва ще се радваме на пролетта, е хубаво предварително да помислим за дрехите, които ще носим през месеците от юни до септември.

Може би сте мечтали да прегърнете причудливите щампи или сте решили, че през 2021 година най-накрая ще си поиграете с нови начини за оформяне на копринени шалове. Или пък сте готови да се похвалите с първия си официален тоалет след повече от година носене на домашни дрехи. Всички тези неща съвсем скоро ще завладеят социалните мрежи и именно затова трябва да сте подготвени за летните тенденции преди сезонът да почука на вратата.

Вижте какви летни тоалети трябва да имаме в гардероба си

Цветна рокля

Уловете морския бриз с рокля, която следва посоката на вятъра. Потърсете нещо, което е светло и диференцирано, тъй като това ще направи тоалета ви идеален както за обедни срещи с приятели, така и за лесно покритие след ден на плажа.

Кариран панталон

Лятото е чудесно оправдание да извадите най-цветните си дрехи. Помислете за карирани панталони в цветовете на дъгата или такива с флорални мотиви, които да комбинирате с тънка жилетка, създавайки си едновременно стилна визия и прохлада.

Класика

Ако сте класическо момиче, инвестирайте в няколко структурирани летни костюма. Носете късите си дънкови шорти с класическа бяла тениска, комбинирайки визията с блейзър и сандали.

Малка черна рокля

През лятото най-голям шум се вдига около малката бяла рокля, но тази година тя може да бъде заменена от черния ѝ вариант. Всичко зависи от това как оформяте тоалета. Независимо дали сте избрали модел, който е по тялото или такъв, който ви дава повече свобода, е добре да го комбинирате с любимите си ниски обувки като маратонки или пантофки. По този начин се сдобивате с лятна визия, която е подходяща за почти всеки повод.

Издути ръкави

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? ANNA WINCK ? (@annawinck)

Лятното време понякога може да бъде непостоянно и макар да сте сложили дебелите палта и пуловери в гардероба, има няколко страхотни летни визии, които могат да ви помогнат за по-прохладните вечери. Помислете си за класически гащеризон, комбиниран с флорална риза с издути ръкави.

Пола и потник

Мнозина смятат, че полата с дължина под коляното, комбинирана с класически потник, е най-доброто облекло за лятото. В зависимост от това как съчетавате аксесоарите, този външен вид може да се носи съвсем спокойно сутрин, обед и вечер. Добавете чифт еспадрили и сте готови за морето.

Цветен копринен шал и широки панталони

Що се отнася до най-горещите летни дни, най-доброто решение може да се крие във вашето чекмедже за аксесоари. Вземете пример от Карън Бричик и завържете пъстър копринен шал около гърдите си, съчетавайки го с разкроени или ленени панталони с широки крачоли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

бля ( преди 3 години )
Занзибар ( преди 3 години )
Какво лято??? Навън се скъса да вали, още пролетта чакаме
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар