IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жилетка – най-добрият приятел на кожените панталони

14 февруари 2021 16 30

Ето как да я включите в ежедневието си

Снимка: iStock

Да, знаем, че модата продължава да бъде доста объркваща и през 2021 година. Преди 12 месеца никога не бихме си помислили, че естетиката ни скоро ще бъде обобщена с фразата „комфортът над всичко“ и повечето ни покупки ще се състоят от клинове и анцузи.

Въпреки че прекарваме повече време у дома, отколкото където и да било другаде, все още се появяват нови тенденции, които да записваме за времето, в което пандемията ще приключи. Видяхме завръщане на няколко стила от миналото, превръщането на коланите в задължителен аксесоар и дори жилетките - както плетени, така и шушлякови.

Говорейки за жилетки, забелязахме, че има и съвсем нов начин, по който да ги включите в гардероба си – нужни са ви само чифт кожени панталони. Подобно на популярната тенденция в миналото, която ни убеди да носим плисирани поли със суитшърти, тази комбинация изведнъж започна да се появява навсякъде и да иска от нас да я копираме възможно най-скоро.

Ето няколко предложения за комбинация между жилетка и кожени панталони

Елегантно и просто

Най-добрата част от този външен вид е, че е достатъчно лесно да се съчетае, но в същото време се проявява като нещо специално и модерно заради всичките дрехи, които сте сложили. С други думи, въобще не се колебайте да го пробвате.

Обикновена плетена жилетка, комбинирана с черна блуза и кожени панталони е повече от достатъчно. След това завършете визията с любимите си обувки, независимо дали става въпрос за ботуши или мокасини.

С щампа

Намирането на жилетка, която се отличава с привличащ вниманието цвят или щампа, вместо такава, която е неутрална, е лесен начин да добавите разнообразие и стил към облеклото си.

Върху риза

Ако искате да вдигнете нивото на комбинацията от жилетка и кожени панталони, добавете една бяла риза отдолу. След това чифтът маратонки ще ви помогне да насочите тоалета си към по-ежедневния стил.

Върху тениска

Тъй като жилетката и кожените панталони са стъпка нагоре от ежедневните дънки и суитшърти, обикновената бяла тениска ще балансира нещата и ще придаде на вашия ансамбъл небрежно настроение.

Със стилни аксесоари

Разбира се, нищо не ви пречи да дадете всичко от себе си и да създадете един невероятен стил. В този случай, ако искате да вдигнете нивото, не пестете от аксесоари. Изберете красива шапка, сложете огърлица и обуйте онези ботуши на платформа, които никога не можете да съчетаете с дрехите си. Сега е моментът да бъдете различни и да привлечете вниманието.

Шушлякова жилетка

Не си мислете, че кожените панталони вървят само с плетени жилетки. Те са идеалния вариант и за други видове, включително шушляковите. В зависимост от вашите планове, може да заложите на малко по-голяма жилетка, комбинирайки я с тънък пуловер или блуза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари