IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен стил: Приянка Чопра с перфектната блуза за онлайн срещи

31 януари 2021 21 00

Актрисата се появи в шоуто на Елън Дедженеръс

Снимка: БГНЕС

Пандемията успя да ни раздели от близките, приятелите и колегите. Затвори ни по домовете, накара ни да работим дистанционно и дори да учим онлайн. Всичко, което досега сме виждали само по телевизията, се случи и при нас, като все още се опитваме да се справим със ситуацията. Надяваме се, че ваксините ще ни помогнат да се завърнем към нормалното, но никой не знае кога точно ще стане това.

И докато работим от вкъщи, със сигурност поне веднъж ви се е налагало да участвате в работна среща с колегите или пък да разговаряте по професионални въпроси по Zoom. Тогава започва голямото чудене как да се облечете, какво ще се вижда от вас и как да си направите косата. Много често залагаме на стила бизнес отгоре – удобство отдолу, като съчетаваме официална блуза с любимия ни анцуг. Друг път пък изобщо не ни пука с кого разговаряме и решаваме да сме изцяло в домашно облекло, защото удобството все пак е най-важно.

Но ако все още се нуждаете от зимно вдъхновение за онлайн срещите си, то Приянка Чопра е тук да ви помогне. Актрисата се появи в шоуто на Елън Дедженеръс, разбира се чрез онлайн връзка, за да разкаже за новата си книга, новия си филм и връзката си с Ник Джонас. По време на интервюто Елън започна игра „Истина или питие“, в която Чопра трябваше да изпълнява всичко, което водещата ѝ каже или ще ѝ се наложи да изпие един шот.

За срещата звездата избра да се облече с черна прозрачна блуза с висока яка, която е чудесна за happy hour по Zoom. Тоалетът беше съчетан с прекрасни златни обеци, а прическата на Чопра беше изключително семпла, но елегантна.

Началото на предизвикателството беше лесно, като Приянка трябваше да направи имитация на Селин Дион, с която всъщност играят в новия филм. След това дойде въпрос за това Кого от братята Джонас обожава да следва в социалните мрежи. И докато всички си помислиха, че тук вече Елън е хванала актрисата натясно, то тя без да се замисля отговори „Франки. Той е любимият на всички в ТикТок“.

Все пак Приянка трябваше да пие, защото реши да не отговори на въпроса за това коя е звездата, която се е напивала най-жестоко в нейно присъствие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари