IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 години след сватбата: Кейт Мидълтън отново като булка

27 март 2021 21 00

Херцогинята и принц Уилям посетиха Уестминстърското абатство

Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и принц Уилям се върнаха 10 години назад, посещавайки мястото, на което официално си казаха „Да“ през април 2011 година.

Двамата бяха в църквата, в която се ожениха в Уестминстърското абатство, която в момента се е превърнала във ваксинационен пункт. Посещението беше част от събитието National Day of Reflection, с което се отбеляза една година от въвеждането на строги мерки във Великобритания в опит да се победи коронавирусът. Поради продължаващите рестрикции, Уилям и Кейт носеха предпазни маски върху лицата си.

По време на посещението си херцозите на Кеймбридж запазиха минута мълчание в почит на починалите от вируса. Към тях се присъедини и преподобният Дейвид Хойл, който е декан на Уестминстър. След едноминутното мълчание, той изрече няколко молитви, а Уилям и Кейт запалиха свещи.

Кейт и

Снимка: Getty

Въпреки тъжния повод за посещението, херцозите на Кеймбридж със сигурност са си спомнили и за по-щастливите дни през април 2011 година. Тогава двамата официално станаха съпруг и съпруга пред погледите на милиони зрители по света. Уилям и Кейт ще отпразнуват 10 години от брака си на 29 април тази година.

За да бъде в тон с обстановката, Кейт заложи на тоалет, подобен на булчинската ѝ рокля. Тя се появи с дълго бяло палто от „Cathrine Walker, което комбинира с кафяви велурени пантофки, чанта в същия цвят и перлени обеци. За разлика от съпругата си, принц Уилям нямаше как да носи униформата, с която беше на сватбата и затова заложи на класически костюм.

Кейт Гети

Снимка: Getty

Посещението във вторник беляза и първия път, в който двойката са в Уесминстърското абатство от 9 март 2020 година. Кралските фенове добре помнят тази дата, тъй като тя бележи и последната изява на принц Хари и Меган Маркъл като работещи членове на двореца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари