IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Burberry отложи дигиталното си ревю заради принц Филип

16 април 2021 09 00

То ще се излъчи след неговото погребение

БГНЕС

Burberry отложи дигиталното си ревю за есен 2021 заради кончината на принц Филип. Британската модна къща трябваше да го излъчи на своя сайт на 14 април, но от уважение към кралското семейство ще го направи няколко дни по-късно. Това съобщи Ванеса Фридман от New York Times в Twitter.

Дизайнерите, които през годините често са създавали красиви връхни дрехи за Елизабет Втора, съпругът ѝ, принц Чарлз и половинката му Камила, както и други членове на кралския двор, ще спазят техния траур.

Подобно на много модни марки по време на пандемията, моделите на Burberry трябваше да покажат новата колекция без публика.

Най-вероятно няколко дни след погребението, шоуто ще се състои, но подробности за точната дата и часа все още не са известни.

принц Филип

БГНЕС

През 1955 г. марката, известна с перфектната изработка на връхни дрехи и екипировка за всякакви метеорологични условия, получава от кралицата гаранция за качество за Weatherproofer. Това е знак за признание на тяхната работа.

Верен на своите принципи, принц Филип е пожелал скромно погребение. Преди да почине, той е настоял да няма публично поклонение пред тленните му останки, които ще бъдат положени в замъка Уиндзор.

Херцогът на Единбург си отиде от този свят на 99-годишна възраст.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари