IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Паулина Порижкова със златно предложение

5 юни 2021 10 30

Звездата успя да влезе в модел отпреди 5 години

Снимка: Getty

В случай, че сте забравили, че Паулина Порижкова е супермодел, тя е тук, за да ви го напомни. 56-годишната звезда сподели снимка от последната си ваканция, показвайки невероятната си фигура и ни дава прекрасна идея за бански.

На кадъра Паулина си почива около басейн, който се намира точно до плажа, позирайки до голяма дървена колона. Краката, ръцете и коремът ѝ са изцяло стегнати и изглеждат по невероятен начин. Само преди няколко седмици Порижкова отпразнува 56-ия си рожден ден. Освен прекрасната фигура, която ни мотивира веднага да тръгнем към фитнеса, Паулина успя да се превърне и във вдъхновение за избор на бански. Тя носи модел от две части в златен цвят с почти незабележими презрамки. Тази година това ще бъде една от тенденциите за плажа, като колкото по-малки са презрамките, толкова по-добре.

Оказва се, че банският на Порижкова е отпреди пет години, но все още е на мода и бързо се е превърнал в един от любимите й. „Именно затова си пазя старите дрехи. Винаги ги харесвам повече след няколко години“, пише моделката в Instagram. Феновете веднага изразиха своето възхищение от тялото на звездата, описвайки я като „кралица“ и „богиня“.

Прекрасната форма на Паулина се дължи на редовни тренировки и здравословно хранене. Пред списание Elle тя признава, че е започнала с фитнеса чак на 40 години, като преди това здравето ѝ е било в ужасна форма заради прекомерното пушене и липсата на полезни хранителни вещества.

През 2007 година моделката участва в предаването Dancing with the Stars и тогава разбира как редовните тренировки могат да подобрят настроението и психическото ѝ здраве. „Започнах упражнения, за да се справя с паник атаките си и да спра антидепресантите. Разбрах, че ако тренирам всеки ден, безпокойството ми отшумява. И започнах да се чувствам по-добре“, казва тя пред Elle.

През годините Паулина често споделя снимки и видеа от тренировките, които прави у дома. Някои от тях включват танци, кардио или пилатес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

titia ( преди 2 години )