IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Паулина Порижкова, завидяхме на тялото ти!

8 януари 2021 16 30

Супермоделът от 90-те показва стегнат корем заедно със 74-годишната си майка

Снимка: Getty

Паулина Порижкова е известна със своите стегнати мускули и се оказва, че ги е наследила от майка си. Супермоделът от 90-те наскоро се похвали с перфектно тяло дори след празниците, а компания ѝ правеше 74-годишната Ана Порижкова.

Дамите позираха пред огледалото вкъщи, след като са приключили виртуална тренировка по пилатес. „Майка ми и аз си проверяваме плочките, след като се изпотихме в класа по пилатес. Тя ще навърши 74 години, хора“, написа Паулина под снимката. Изглежда, че кадърът е заснет в дома на модела, който се намира в Ню Йорк.

Паулина Порижкова се сдоби със световна слава, след като стана част от супермоделите на 90-те години. Тя беше на върха заедно с Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста и Кейт Мос. Чехкинята е първата жена от Източния блок, която застава на корицата на Sports Illustrated. Сега Полина е на 55 години и наскоро сподели как се грижи за кожата си по време на пандемията. В началото на 2021 година пък супермоделът разкри и как изглежда без грим, като публикува снимка, за да промотира естествената красота.

„Това съм аз в началото на 2021. Без грим, без филтри или нещо друго по лицето си. Върху себе си имам само 56 години живот“, пише Порижкова и добавя, че няма дори ботокс. През последните години тя се опитва да насърчава феновете си да се приемат такива, каквито са и да не робуват на стереотипи.

Що се отнася до фигурата ѝ, не за първи път Паулина споделя за тренировките у дома. През лятото тя показа на последователите си как практикува пилатес, а преди това ги накара да ѝ завидят заради стегнатото ѝ тяло. Във видеото, публикувано в Instagram, Порижкова прави няколко серии от упражнения, включително вдигане на крака и странични коремни преси докато лежи на пода, носейки черен спортен сутиен и клин.

Последната публикация на Паулина обаче не беше само за тренировка. Тя се фокусира върху майка си и нейния вдъхновяващ живот, който става все по-добър с напредване на годините. След като навършва 70 години, Ана намира мъжа на живота си, прекарва 2 години в Уганда с „Корпуса на мира“, омъжва се в Италия и е един от първите доброволци за поставяне на ваксината на „Пфайзер“.

„Тя без съмнение е вдъхновение, въпреки че имаме доста сложна връзка. Това, което най-много ме впечатлява в нея е, че може да намери силата да каже „Извинявай“. Аз все още работя върху това“, казва Паулина.

Ана Порижкова напуска Чехословакия с бащата на Паулина през 1968 година, за да избяга от размириците, случили се след операция „Дунав“. По онова време въоръжени сили на останалите-членки от Варшавския договор влизат в Чехословакия, за да спрат политическите реформи от Пражката пролет. Минават няколко години преди съветските власти да позволят на Паулина да напусне страната и да замине при родителите си.

Когато Ана решава да се омъжи за мъжа на живота си през 2019 година, дъщеря ѝ е плътно до нея на големия ден. Тя ѝ помага да направи прическата и да облече роклята си, както и се превръща в личен фотограф на двойката.

Годината беше изключително трудна за Паулина, която все още се възстановява от загубата на бившия си съпруг Рик Оцасек, като по същото време се бори с депресията и безпокойството. Изпълнителят почина през септември 2019 година на 75-годишна възраст. Порижкова продава семейния дом месец по-късно и се мести под наем. Тя и Рик имат две деца – син Джонатан и дъщеря Оливия. Двойката беше женена в продължение на 30 години, преди да се раздели без шумотевици през 2017 година.

Преди смъртта си Рик е премахнал бившата си съпруга от завещанието си, твърдейки, че тя го изоставила. Двойката е била разделена, но не е била разведена при кончината на изпълнителя, което означава, че Паулина, като негова вдовица, може да наследи определен дял от недвижимите му имоти в Ню Йорк. Това обаче противоречи на написаното от Рик. „Дори ако умра преди финализирането на развода ни... Паулина няма право да получава нищо, защото тя ме изостави“, пише той в завещанието си.

По законите в Ню Йорк обаче ако няма доказателства за изоставяне, супермоделът е наследница на 1/3 от имуществото на музиканта, което се оценява на 5 млн. долара в авторски права, 100 хиляди долара в лична собственост и 15 хиляди долара в брой.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари