IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение: Джена Дюан и стегнатото ѝ тяло

7 ноември 2020 10 30

Звездата изглежда перфектно след второто раждане

Снимка: БГНЕС

Лятото вече е в миналото, но това не означава, че трябва да се отпускаме. Поддържането на нормално тегло е важно не само за визията, но и за здравето ви. През годините се появяват различни хранителни режими и тренировки, с които да останем във форма дори и през най-студените месеци. За щастие, имаме възможност да наблюдаваме хиляди клипове от известни треньори и да правим упражнения вкъщи, без да се притесняваме от любопитни погледи.

С настъпването на пандемията и затварянето на фитнес залите, много от нас преминаха именно към домашните тренировки. Едни се опитаха да влязат във форма за лятото, а други просто използваха свободното време, за да се разсеят от новините за коронавирус. От която и група да сте, заслужавате аплодисменти за волята и отдадеността.

Сега, въпреки че ограниченията се вдигнаха и може спокойно да излизаме навън и да се срещаме с хора, не трябва да забравяте за фитнеса. Независимо дали отивате в залата или продължавате вкъщи, създайте си рутина, с която да поддържате здравословно тегло. И ако ви трябва вдъхновение, то насочете погледите си към Джена Дюан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Актрисата и танцьорка винаги е била една от най-красивите жени в Холивуд. Тя се прочу с ролята си в „Step Up“ и оттогава привлича хиляди последователи в социалните мрежи. Освен с добрата си игра на екрана, Дюан е и отлична танцьорка, с което поддържа перфектната си фигура. Звездата роди второто си дете през март и само няколко месеца по-късно се похвали, че отново изглежда като старото си аз.

Джена се появи в социалния профил на годеника си Стив Кази само по бельо, а на преден план излиза стегнатият ѝ корем. Изглежда, че актрисата никак не си е губила времето през пандемията и сериозно е наблегнала на тренировките. Кази сподели, че самият той е направил снимката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Kazee (@stevekazee) on

„Аз: Нека да те снимам. Тя (танцьорка): Огън“, написа той и добави, че Дюан е секси мамче. Не можем да отречем, че звездата изглежда впечатляващо. Преди няколко дни самата тя сподели снимка по бельо, с която подканя своите последователи да гласуват на предстоящите тогава президентски избори. Тя се включи в популярна тенденция, започната от Зоуи Кравиц, в която се започва с изречението „Много хора ме питат за...“.

„Много хора ме питат за следродилната ми фитнес рутина и ще ви кажа, че това е ранното записване за гласуване, гласуването и пак гласуването“, казва Джена. Ние обаче разбрахме каква всъщност е тайната за перфектна фигура след второ дете и тя не се състои само от гласуването.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Пред списание Women's Health Дюан споделя, че рутината ѝ включва дълги разходки с кучетата, спининг тренировка, йога и танци. „Опитвам се да тренирам няколко пъти в седмицата, защото е полезно за тялото, ума и душата“, казва тя. Освен това звездата залага и на силови тренировки, с които иска да изгради мускули, за да вдига дъщеря си.

Джена има 7-годишна дъщеря Евърли, която споделя с бившия си съпруг Чанинг Тейтъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари