IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Джей Ло започна годината във фитнеса

7 януари 2021 16 30

Изпълнителката показва и как се грижи за кожата си

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес няма да чака дори един ден, за да започне своята тренировка.

51-годишната изпълнителка прекара празниците със семейството си, наслаждавайки се на вкусни гозби и прекрасни коктейли. Сега обаче е време да се завърне към ежедневието си, което включва редовна физическа активност, която да поддържа стегнатото ѝ тяло. Лопес сподели снимка в социалните мрежи, на която позира в домашния фитнес, хванала две резистентни въжета. За тренировката звездата носи бяло бюстие и чифт черен клин.

„2021, нека да започваме“, написа тя под снимката. Публикацията веднага беше прихваната от феновете и само за няколко часа събра над милион харесвания. Коментарите под нея също са положителни, като много потребители се чудят как Джей Ло може да изглежда по този начин дори след коледните и новогодишните празници.

През уикенда звездата сподели и своите мисли за предстоящата година. Тя разкри, че мотото ѝ за следващите 12 месеца ще бъде „мечтай“. Изпълнителката написа, че бъдещето на човечеството е светло и ни очакват по-добри дни. „2021 година ще донесе на всички безброй възможности, за да можем да сбъднем мечтите си“, написа тя под видео от изпълнението за Нова година. Звездата допълни, че заедно ще победим вируса и ще се превърнем в един по-задружен свят.

По време на концерта си за посрещането на 2021-а, Джей Ло се разчувства, когато си спомни за всичките животи, които бяха загубени по време на пандемията. „Ако тази година ни научи на нещо, това е да бъдем благодарни за това, което имаме. Да се радваме на всеки един момент“, каза тя. Допълва, че сега ни е времето да живеем, да обичаме и да танцуваме. И да мечтаем.

Освен че започва новата година с тренировка, Лопес може да се похвали и с още нещо. На 1 януари на пазара излезе козметичната ѝ колекция JLo Beauty. За да отпразнува този момент, звездата сподели с феновете си своята рутинна грижа за кожата, която се състои от три стъпки. Във видеото, публикувано в социалните мрежи, Джей Ло премахва целия си грим, който е носила на сцената за скорошно изпълнение.

Началото на вечерната ѝ рутина включва използването на почистващ продукт, от който слага само една четвърт. Разнася го чрез пръстите си и изтрива грима. „Да изтрием 2020“, шегува се звездата. Следващата стъпка е нанасянето на серум, който струва 118 долара. Според Лопес, той ѝ придава повече красота, отколкото грима, който е махнала преди няколко минути. Споделя, че преди продуктът да стане готов, го е връщала 23 пъти на екипа си. В края на видеото изпълнителката завършва с крем, съдържащ слънцезащитен фактор.

Преди няколко месеца Лопес сподели пред Glamour, че никога не е използвала ботокс. „Обичам по-естествената кожа“, казва тя пред списанието. Добавя, че процесът по направата на перфектните продукти от JLO Beauty е бил изтощителен, но резултатът си е заслужавал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари