IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес със стилна рокля за 75-ия рожден ден на майка си

15 декември 2020 08 30

Изпълнителката направи парти изненада на Лупе

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес винаги поставя семейството на първо място и затова никак не се изненадахме, когато тя направи специално парти по случай рождения ден на майка си.

Гуадалупе беше напълно изненадана, когато отвори вратата на дома на дъщеря си, а там я чакаше цялото семейство, което изкрещя „Честит рожден ден“. Милото видео беше споделено в социалните профили на Джей Ло, на което се вижда как Алекс Родригес и други членове на семейството нямат търпение да прегърнат Лупе и да ѝ изкажат своите най-добри пожелания. Въпреки че партито беше малобройно заради продължаващата пандемия, то със сигурност е било изключително ценно за рожденичката.

„Честит 75-и рожден ден на моята прекрасна майка! Обичам те много. Всички те обичаме. Ти си дефиницията на младолик и неостаряващ човек. Благодаря ти за безкрайната любов, енергия, подкрепа и за това, че си ти. Винаги ще те обичам“, написа Лопес под видеото. Освен че организира прекрасна вечеря, изпълнителката успя да се свърже и с останалите членове на семейството, които не присъстваха на партито. Тя също така е поръчала няколко ротативки за празника, тъй като Лупе е голям техен фен.

За специалното събитие Лопес избра малка рокля в бордо, която се спускаше почти до земята. Тя комбинира тоалета с черни ботуши и минимално количество аксесоари. Косата ѝ беше прибрана в перфектен кок. Гримът на изпълнителката е част от новата ѝ колекция „JLo Beauty“, чиято реклама върви от няколко седмици. Лупе също беше включена в промотирането, като Лопес сподели тяхна обща снимка, с което разкри, че майчините тайни за красота са в основата на всеки един продукт.

Лупе също се появи и в семейната реклама за Coach, където участваха и близнаците на Лопес – Еме и Макс. Джей Ло често изразява публично любовта към майка си. Преди година тя я качи на сцената по време на един от концертите си, за да отбележи 74-ия ѝ рожден ден.

Преди седмица пък изпълнителката отново впечатли със стил. Тя засне новата рекламна кампания за обувките DSW, като се появи в голямо кафяво палто, прозрачна черна риза, която не остави нищо на въображението. Изпълнителката забрави за панталоните, като високите ѝ ботуши Forca boots стигаха почти до края на палтото ѝ. Къдриците на звездата бяха пуснати свободно да се спускат по рамената, а гримът ѝ се състоеше от яркочервено червило и перфектна черна спирала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари