IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит – такъв, какъвто го обичаме!

18 юни 2021 14 50

Стилен, секси и елегантен

Снимка: Getty

Какво да ви кажем, Брад Пит винаги ще кара колената ни да омекват. Независимо дали е с дълга или с къса коса, дали има брада или не, той си остава онзи секссимвол, който разби сърцето ни, избирайки да живее на хиляди километри от нас. Въпреки че Пит няма и представа за мечтите ни, ние следим всяка една негова изява на екрана и извън него.

Наскоро се появиха снимки от последния професионален ангажимент на актьора и можем да кажем само едно: ЕХА! Брад е част от рекламната кампания на модната марка Brioni, с която работи от 2019 година. Тогава той се превръща в едно от основните ѝ лица и със сигурност акциите на компанията са се вдигнали с няколко процента.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brioni (@brioni_official)

Въпреки че тепърва навлизаме в лятото, Brioni усилено се подготвя за есента и зимата. Марката показа новите си модели за следващите сезони, а Брад Пит е повече от подходящ за новата си роля на модел. С безупречния си чар, достоен за възхищение, актьорът е заснет от фотографа Майкъл Джансон на терасата на известния хотел Chateau Marmont в Лос Анджелис. Сградата, която е била дом на множество звезди и филмови продукции, е направена във формата на замък и едно от най-популярните места за почивка в Ел Ей.

С коса, която се вее от вятъра и черни слънчеви очила, Брад Пит носи плетен пуловер на Brioni, както и дрехи от колекцията за висша мода на марката, подготвяйки ни за студените месеци. Новата линия съдържа сертифицирани смокинги от вълна, които не само спазват стандартите за качество, но и са пример за устойчива мода. Визиите обикновено са едноцветни, като пасват чудесно на образа на Пит.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brioni (@brioni_official)

Освен че е лице на лейбъла, Пит дейно участва в създаването на моделите, което прибавя титлата дизайнер към автобиографията му. В първата си колекция той успя да впечатли с дрехи, направени по неговия изтънчен стил, които комбинираха приглушена цветова палитра с елегантна визия, достойна за червения килим на всяко светско събитие. Освен ежедневни тоалети, в колекцията бяха включени и официални такива, които бяха вдъхновени от външния вид на Пит, с който той се появи на наградите „Оскар“ през 2020 година. Тогава той успя да спечели и наградата за най-добра поддържаща роля за играта си в „Имало едно време в Холивуд“.

„За мен беше голямо удоволствие да работя с Брад Пит. Това беше шанс да проектирам нещо удобно, лесно и гъвкаво, без да пренебрегвам стила или изтънчеността на модата“, казва дизайнерът на Brioni Норберт Щутфл. Той допълва, че красотата на всяка колекция на актьора се крие в това, че позволява на мъжа да се чувства като звезда, но в същото време да направи своето собствено изявление сред останалите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brioni (@brioni_official)

Най-хубавата част е, че всяка една дреха съдържа подписа на Брад Пит. Той е зашит в подплатата, което не е същото като кичур от косата му или тайната за вечната му младост, но въпреки това го приемаме.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари