IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута 2021 – кои модели са актуални всяко лято?

6 юли 2021 12 30

Те са любими на хората, обожаващи морето

IStockphoto

Плаж, море, коктейли... Или както се пееше в една песен: „Чия е тази кърпа, чии са тези бански...?“. Всеки от нас няма търпение да презареди батериите, излизайки в отпуск. А за мнозина това означава поне седмица припичане на слънце пред любимото синьо. Но за това си трябва и подходяща визия.

Много жени вече са си купили нов бански и са го съчетали поне с пареото, шапката и плажната кърпа. Както всяка година, и тази ще видим представителки на нежния пол, които не се притесняват да носят бижута, докато събират тен или се къпят в морето или басейна. Едни са по най-новите тенденции, други по един тренд, който никога не остарява.

Бижута с миди – актуални всяко лято

Ако искате да подарите нещо оригинално на ваша приятелка или се чудите на какви обеци, гривни или колиета да се спрете за предстоящата ви почивка, не губете време, а заложете на класиката. Има толкова бижута с мидички, които ще отговорят дори и на най-претенциозния вкус.

бижута с

IStock

Като малки събирахме миди на плажа, като се радвахме изключително много, ако намерим такава с дупка, на която да вържем конец и така да си направим морско колие. Е, сега, точно такива са истински хит, като вървят в комбинация със златни или сребърни вериги в различни размери.

Ето няколко вида бижута с миди, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

1. Колие и гривна

Най-популярни за изработка на бижута са онези по-малки, леко сплескани миди, които са назъбени по средата. Именно с тях има колиета в най-различни размери. Те могат да бъдат комбинирани с дребни мъниста или перли, както и със синджири, на няколко реда.

Из магазините ще откриете и комплекти – от нежни мидени огърлици и гривни.

2. Синджири с изкуствени миди

Много брандове предлагат чокъри и колиета, които са с висулки под формата на миди, които са златни, сребърни, от медицинска стомана или друг вид материал. Понякога измежду тях има и истински, закачени на халка.

Колиетата на два или три реда, с изкуствени миди, рапани, морски звезди, котви и други известни за лятото мотиви, са истински хит в момента.

3. Обеци

Тук вариантите са най-различни. Има миниатюрни мидички, залепени на винт, които стоят много нежно, до халки или други висящи, украсени с този морски елемент.

Това лято комбинацията между миди и перли е една от най-търсените.

4. Чокър

Дамите, които харесват аксесоарите плътно по врата, ще се влюбят в този. Той може да бъде от плат, с висулки от миди или зашити такива по него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари