IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С мачете и алкохол в гората – просто Ашли Олсън!

13 юли 2021 17 50

Актрисата изненада феновете си с начина, по който се разхожда сред природата

Снимка: Getty

През лятото много от нас решават да заменят шумотевицата и жегата в големия град със спокойствието и прохладата на планината. Чистият въздух в гората и малко по-разредената населеност привлича все повече ентусиасти, които забравят за морето и решават, че е по-добре да изберат почивка на хладно, отколкото да се пекат на горещия пясък.

Един такъв човек е и Ашли Олсън, която замени Манхатън с дивата природа, за да дебютира най-новата си минималистична визия. Тя сподели снимка от разходката си в гората с приятеля си Луиз Айзнер, като Ашли, която е едната половина от дизайнерското дуо зад марката The Row, носеше облекло, което беше достойно за рафтовете на лейбъла.

Облечена в бял суитшърт, широки панталони в същия цвят и черен колан около кръста, Ашли допълни ансамбъла с черни маратонки, бейзболна шапка и огромни слънчеви очила. Другите ѝ аксесоари обаче съвсем не бяха това, което очакваме човек да носи по време на разходка в гората.

Вместо да си вземе чанта и да държи телефон в ръката, дизайнерката реши да хване здраво мачете и чаша бира. Снимката беше споделена в историите в Instagram на Айзнер, но бързо беше прихваната от феновете и се разпространи във всички социални мрежи. „Ашли Олсън в гората, пиейки бира и носейки мачете“, написа един потребител, а друг пък сравни странния външен вид с компютърна игра.

Ашли Олсън и Луиз Айзнер започнаха да се срещат през 2017 година, но стоят далеч от светлината на прожекторите и рядко споделят снимки в социалните мрежи. През март те бяха забелязани на двойна среща в Ню Йорк заедно с редакторката Сара Муунвес и приятелят ѝ Джеф Хенриксън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари