IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Бела Хадид с тоалет от 70-те

19 юли 2021 08 30

Моделката си почива на яхта с новия си приятел

Снимка: Getty

Бела Хадид със сигурност е в центъра на вниманието през последните няколко седмици. Моделката се похвали с ново гадже, показвайки снимки с него от ваканцията им заедно, както и обърна погледите на всички на филмовия фестивал в Кан. Появявайки се на два пъти на червения килим, Хадид превърна огромните колиета в задължителен аксесоар за всяка дама това лято.

Това обаче явно не е достатъчно постижение за звездата и тя продължава да привлича погледите на всички в социалните мрежи. Докато си почива в южна Франция, 24-годишната моделка се превърна в поредното ни вдъхновение за летен тоалет. В серия от снимки, публикувани в Instagram, Бела позира на частна яхта, облечена като изгряващ модел от 70-те.

Хадид носи дълъг многоцветен топ с голяма предна цепка, комбиниран с широки дънки, които имат кафяв оттенък на всеки крачол. Моделката върза тъмната си коса в стегната опашка и добави големи кръгли обеци и златни гривни, както верижка от мъниста, закачена на дънките. Голямата предна цепка на цветния топ показваше стегнатото тяло на Бела, което бързо ни напомни, че не трябва да пропускаме тренировките.

За да се снабди с необходимия витамин D и мечтания загар, Хадид бързо замени дрехите с черен бански костюм от две части. Тя го комбинира с бандана в същия цвят и реши да покара джет с една от приятелките си. След изпълнения с вълнения ден, моделката слезе от яхтата с жълта дълга рокля и бели сандали.

Летният стил на Бела Хадид показва, че тя притежава уникален моден вкус независимо дали говорим за червения килим или за почивка на яхта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари