IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дънки с щампи – задължителни в гардероба тази година

19 юли 2021 10 30

Време е да кажете сбогом на скучните дрехи

Снимка: iStock

Ще си признаем, че ни отне доста време, за да се върнем към стария ни начин на живот, където всъщност трябваше да се обличаме в различни дрехи всеки ден и да се срещаме с хора. Но сега, когато ваксинираните ни тела са свикнали с ежедневни рокли, официални обувки и обикновени панталони, е време да вземем нещата в свои ръце и да се насочим към нещо по-различно.

На сцената излизат дънките с щампи, които са точно в съответствие с хаотичните модни тенденции през последните години. Моделът е любим на множество звезди, които позират с него в социалните мрежи и ни подтикват да се насочим към най-близкия магазин и да си вземем и ние поне един чифт.

През февруари Кайли Дженър се похвали с такива дънки, проектирани от Том Форд за колекцията пролет/лято 2001 на Gucci. Бела Хадид също е голям фен на тенденцията, като притежава чифт от Chrome Hearts, но и облече лилав дизайн от Марк Джейкъбс, върху който бяха изобразени безброй лица.

Може да се каже, че тези две жени са пионери по отношение на модата, като често носят дрехи, които вдъхновяват останалия свят и често ни карат да изпробваме модели, които преди дори не сме и поглеждали. Така че, ако и Хадид, и Дженър са любители на щампованите дънки, това означава, че скоро почти целият свят ще има поне по един чифт от модела.

Макар тенденцията да беше популярна през 2012 година, сега тя отново изгрява на модния хоризонт и нищо чудно, че я виждаме навсякъде. Ако нямате идея как да съчетаете щампованите си дънки с останалите дрехи, ние имаме няколко предложения за вас.

Ретро стил

Адисън Рей

Снимка: Getty Images

Адисън Рей, която не крие любовта си към ретро стила, беше забелязана да носи дънки, покрити с изображения от вестници. Моделът е на Reformation, а звездата го беше комбинирала с кожен къс топ на Shutz и заострени ботуши.

Подобрете ежедневния си стил

Подобно на повечето щамповани панталони, тези дънки са чудесни за придаване на повече стил към ежедневния ви тоалет. Моделът Лю Уен носеше своя чифт с бяла риза и маратонки докато бързаше за поредния си полет през май. Дънките с щампи лесно успяват да направят една проста комбинация малко по-забавна.

С други модни тенденции

Сега е моментът да направите впечатление с външния си вид. Дънките с щампа изглеждат чудесно с други топтенденции като корсети и суитшърти. Може също така да помислите за комплект с животински принт, защото този стил е интересен, но не твърде екстремен и може дори да се впише в работната ви среда.

Перфектна комбинация

Ирина Шейк

Снимка: Getty Images

Какво е по-добро в дънките на Ирина Шейк от тези на Вивиан Уестууд? Фактът, че ги е комбинирала с подходящо яке, създавайки лесен комплект, който може да се използва както в ежедневието, така и в офиса.

Запазете ги за по-късно

Тъй като навън все още е топло, може би няма да ви е толкова удобно с дълги дънки. Тази опция е по-скоро инвестиция и със сигурност ще бъде полезна през есента и зимата. Моделът е чудесен за комбинация с пуловери, палта и поло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Криси ( преди 2 години )