IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-гореща от всякога: Меган Фокс

31 юли 2021 18 00

Актрисата изглежда невероятно в новата си фотосесия за списание Basic

БГНЕС

Меган Фокс изглежда невероятно в последната си фотосесия за списание Basic, въпреки че последният ѝ кино-проект май ще се окаже пълен провал. Сексапилната актриса позира в различни тоалети, рокли и гащеризони, с оригинален дизайн за изданието, чиято корица краси този месец.

Меган демонстрира завидната си фигура по най-невероятния начин, а в същото време преди няколко дни красавицата пропусна премиерата на новия си филм Midnight In The Switchgrass в Лос Анджелис.

Критиците дадоха много отрицателни оценки на лентата, в която участва и Брус Уилис, а гаджето на Фокс – Machine Gun Kelly, който ѝ партнира във филма, директно го нарече „боклук“ в социалните мрежи.

Всъщност 34-годишната актриса и 31-годишният рапър, чието истинско име е Колсън Бейкър, дори не отидоха на премиерата на филма с оправданието, че случаите с COVID-19 в Калифорния са започнали да се покачват.

Machine Gun Kelly написа в Twitter: „Ако не говоря или не пиша за филм, в който едва участвам, това е, защото е той е...(добавяйки с емотикон кошче за боклук).“

В същото време именно това е филмът, на чиято снимачна площадка пламна голямата и страстна любов между Меган и русия рапър. Именно заради него тя приключи окончателно 10-годишната си връзка с бащата на тримата си сина – Брайън Остин Грийн.

Колкото до филма, той е базиран на истинската история на серийния убиец от Тексас Робърт Бенджамин Роудс (известен още като убиецът на камиона). Лентата беше заснета в Пуерто Рико през март 2020 г.

Малко след това Меган каза за гаджето си: „Не знам дали хората разбират какъв добър актьор е той. Той е толкова харизматичен, толкова естествено надарен!“

Двойката направи връзката си в Instagram официална през юли 2020 година, след като тя се появи в неговия видеоклип Bloody Valentine.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари