IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С гащеризон на Gucci и качена в трактор - кой друг, ако не Майли Сайръс

7 август 2021 16 30

"Спасете трактор, качете се върху хубав мъж", заяви звездата

Снимка: Getty Images

През годините Майли Сайръс се превърна в синоним на смело себеизразяване независимо дали пише песни за трудния си развод с Лиъм Хемсуърт, прекрачва границите с изпълненията си на сцена или пък обръща погледите със секси тоалет за червения килим. И последният й проект не прави изключение от всичко това. 

Преди седмица стана ясно, че модният гигант Gucci пуска на пазара нов аромат, който носи името Flora Gorgeous Gardenia. За целта те са привлекли именно Майли Сайръс, която участва в ретро реклама и показва своя нов мълет, както и невероятни тоалети. Заснета в Лос Анджелис от Петра Колинс, кампанията показва отличителните за фотографката пастелни и цветни палитри. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

На една от снимките Сайръс позира с лилава блуза с големи ръкави, комбинирана с бежови панталони. Тя е заснета в предния си двор, заобиколена от пудел, две котки и гигантска бутилка на новия парфюм на Gucci. "Това е перфектният аромат, който ти позволява да изразиш себе си и своята смелост, и, разбира се, да миришеш чудесно... Винаги съм обичала да бъда човекът, който мирише най-добре", казва Майли. Според нея, парфюмите са един от най-добрите начини да изразяваме себе си и трябва да намерим аромата, който ни позволява да бъдем верни на характера и чувствата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Освен чрез музиката си, Сайръс използва и модата като начин да изрази себе си, често носейки тоалети в ярки цветове, вдъхновени от пънка или пък тениски със смело послание. "Буквално съм носила всяко едно нещо, което го има на пазара. Едно нещо, което никога не се е променило, е че независимо какво нося, то винаги ще представя моята същност... в този момент", категорична е звездата. 

Това се доказа и от последното и участие на музикалното събитие Lollapalooza. За него Майли се облече в червен блестящ гащеризон на Gucci, който включваше и голям колан с логото на марката. Тоалетът беше украсен с кристален цип и голяма яка. Сайръс го допълни с високи до коляното ботуши и кръгли обеци. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

И, ако си мислите, че този гащеризон е подходящ само за сцената, жестоко грешите. Майли реши отново да покаже своята различна страна и се качи върху трактор за няколко снимки. "Спасете трактор, качете се върху някой хубав мъж", пошегува се тя в социалните мрежи. Снимките от зад кулисите включваха и кадър с майката на Майли - Тиш Сайръс. 

В друга публикация изпълнителката разкри, че гащеризонът и ботушите са специално направени и изпратени от Италия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари