IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки за лятото: Джесика Алба с интересно предложение

17 август 2021 12 30

Ако нямате време да ги носите сега, винаги може да ги оставите за следващата година

Снимка: Getty Images

Знаменитостите успяха да превърнат спорните тенденции при обувките в задължителен моден избор през това лято. Първо беше възраждането на Birkenstocks - "грозният" сандал, който украси краката на Рийз Уидърспун, Кейти Холмс и Кая Гербер. След това дойде редът на големите чехли, които супермоделите Кендъл Дженър и Хейли Бийбър не спираха да носят. И сега появата на сандали с набръчкана кожа, които се появиха в домовете на шепа звезди. 

Джесика Алба избра зелен чифт от Staud, който комбинира с ярка шарена миди пола и завързана бяла риза с копчета при поредната си разходка из Ню Йорк. Колежката й Дженифър Лорънс пък носеше същите сандали в карамелено кафяво заедно с жълта миди рокля. 

Ако това не ви е достатъчно да се убедите, че вече сме завладени от нова модна тенденция сред обувките, то ще ви кажем, че Камила Кабело и Амелия Хамлин също имат същия чифт сандали. През последните няколко месеца те се похвалиха с новите си придобивки, споделяйки снимки в социалните мрежи, на които носят различни версии на обувките. 

Певицата заложи на сандали с висок ток в цвят слонова кост от Sam Edelman, комбинирани с бродирана блуза с дълъг ръкав и широки панталони. Актрисата пък заложи на оранжеви платформи от Boohoo, които се вписваха чудесно с цветните й бикини. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Техниката, която е използвана при направата на тези сандали, се нарича ruching и по-често се прилага при направата на дрехи, за да се покрият тревожните зони, особено в областта на стомаха. Въпреки че е малко изненадващо да я видим върху обувки, неочакваните детайли придават на чифтовете допълнителен усет, което ги прави в задължителна придобивка на всеки от нас. 

Въпреки че много от звездните обувки са доста скъпи, в онлайн магазините могат да се намерят подобни чифтове на по-достъпни цени. За щастие на всички нас, цветовата гама е огромна и има избор за всеки вкус.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia (@ameliagray)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари