IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есен 2021: Меган Фокс връща на мода жилетките

17 август 2021 14 30

Кендъл Дженър харесва по-късите

Getty

Лятото продължава! Освен да му се наслаждаване, е време да се подготвим за по-хладните вечери, за които ни трябва връхна дреха. Освен любимото дънково яке, което винаги ще е актуално, може да разчитаме и на жилетките. Но тук става дума за по-секси модели. Именно с такава се появи наскоро Меган Фокс, насочвайки вниманието към това, че макар да става по-студено, може да се обличаме със стил. 

Актрисата бе заснета от папараците на улицата. А модните експерти веднага разнищиха визията й - тя е с жилетка с изрязано деколте и пола тип молив с по-висока талия и дупки от двете страни. И двете са от колекцията на Jacquemus’s La Montagne. 

Въпросната червена жилетка е онова, което ще виждаме в гардероба на много дами за есен 2021. Тя е с дълги ръкави, но в средата е изрязана, показваща част от бюста и корема.  

„Тя направи така, че жилетката да изглежда секси“, пишат в социалните мрежи. 

С подобна жилетка, но с копчета, съчетана с къс топ, видяхме Фокс през април, разхождайки се из Ню Йорк. 

Друга звезда, която със сигурност ще носи тази дреха за есента, е Кендъл Дженър. Именно с черен модел, подобен на този на Меган, тя дефилира по време на представянето на новата колекция на Jacquemus. След това се появи и с мини в червено, върху която имаше къса риза. 

Разглеждайки папарашките снимки на Кендъл, ви показваме, че тя без проблем комбинира жилетка с клин в един и същи цвят. Този път подбрания модел от нея е по-къс, с копчета. 

Кендъл Дженър,

Getty

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари