IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Селин Дион и нейната рокля с волани

13 август 2021 10 30

Тя е твърде къса, но на певицата не й пука

БГНЕС

Лятото продължава и трябва да се възползваме максимално от него като се забавляваме. Това зове Селин Дион, която за известно време се изгуби в социалните мрежи. Добре отпочинала, певицата показа, че поддържа форма, носейки къса бяла рокля. 

Питайки своите фенове как си изкарват по време на отпуска, звездата показа, че има стил, избирайки елегантна дреха с волани. Тя не става за плажа, но е перфектна за някой коктейл или излизане на изискан ресторант. 

Френски модни експерти отбелязват, че млечнобялата рокля с волани в долната част и на ръкавите е на марката Robern Wun. Тя е комбинирана с изчистена кожена чанта и сандали с тънки каишки и висок ток. 

Дион е с черни тъмни очила и не може да видим има ли грим. Личи си само, че е с лек гланц на устните. Но пък за сметка на това на ушите си има обемни златни висулки. 

„Кралица“, „Невероятна си“, пишат някои под снимката с „въздушната“ й рокля, с която Селин акцентира на своите тънки крака. Други пък побързаха да й отговорят, като споделят къде отмарят, докато тя се подготвя за своето европейско турне, което трябваше да отложи заради сложната ситуация с разпространението на ковид. 

Очаква се певицата да бъде отново на сцена на 5 ноември - в Лас Вегас. Там тя ще изнесе цели 10 концерта в луксозен хотел. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Р ( преди 2 години )