IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабело - истинската Пепеляшка на Холивуд

2 септември 2021 16 30

Изпълнителката впечатли с тоалет на премиерата на новия си филм

Снимка: Getty Images

Историята за Пепеляшка е позната на всеки от нас - бедно момиче, което се превръща принцеса само за една нощ и намира своя очарователен принц. Всичко обаче се проваля, когато удря полунощ и Пепеляшка трябва да се завърне към истинския си живот. Дали принцът ще я намери и ще се влюби в едно бедно момиче? 

Отговорът на този въпрос се търси във всяка една версия на "Пепеляшка". Последната е от тази година с участието на Камила Кабело в главната роля и малко по-странен избор за феята кръстница. В ролята й ще видим Били Портър, като това е първият път в историята, в който персонажът ще бъде изигран от мъж. В новия филм феята кръстница няма да има определен пол или сексуална ориентация. Сценаристката Кей Канън казва, че е написала ролята специално за Портър и неговите актьорски таланти. 

Преди няколко дни започнаха светските събития около "Пепеляшка" и меко казано бяхме омагьосани. На лилавия килим се появиха цяла плеяда от звезди, които впечатлиха с избора си на тоалети. Като движеща сила на целия филм, първо ще обърнем внимание на Камила Кабело, която явно иска да покаже, че е принцеса не само на големия екран. 

Кабело облече красива рокля на Oscar de la Renta, която имаше мрежест корсаж с блестящо сребристо листно покритие, което се стичаше към черната пола. В предната част на полата, намачкана материя беше оформена в супер мини дължина, а задначата й част стигаше чак до земята. Камила комбинира роклята с високи до коляното черни ботуши. 

Камила Кабело

Снимка: Getty Images

Косата й беше добре прибрана назад в конска опашка, а бебешките й коси бяха завъртяни по интересен начин и сякаш залепени за челото и врата. Гримът на звездата се състоеше от черна очна линия и едва забележимо червило, а аксесоарите включваха сребърни обеци и бляскава чантичка. 

Кабело беше придружена от колегите си Идина Мензел, която играе лошата мащеха, и Били Портър. Актьорът също не сбърка с тоалета си, обличайки черно-бял ансамбъл от Мохамед Бенчалал. Роденият в Мароко, базиран в Амстердам дизайнер, използва рециклирани тъкани, за да създаде своите модели. Портър носеше бяла пола с висока талия и черна риза с дълъг ръкав, която имаше огромна панделка на гърба. Зад актьора се разкриваше и прекрасен шлейф, допълнен от бели обувки на високи платформи и перлена огърлица. 

Били Портър

Снимка: Getty Images

Новата "Пепеляшка" е модерен прочит на класическата приказка. Тук няма да намерите момичето, чиято основна цел е намирането на чаровния принц. Принц има, разбира се, но героинята на Кабело по-скоро е фокусирана върху отварянето на свой собствен магазин за дрехи. 

По време на премиерата Камила е имала лек проблем, който я забавил за появата й на лилавия килим. Оказва се, че тя е припаднала малко преди началото на събитието. Новината беше съобщена от самата Кабело пред насъбралата се публика. "Извинявам се, припаднах преди малко, но сега съм тук. Наистина припаднах, но се оправих и съм готова да чета репликите си", каза тя от сцената.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Въпреки че не стана ясно точно какъв е проблемът с актрисата и изпълнителка, тя намери сили да благодари на публиката за това, че са дошли на премиерата. "Това, което мога да кажа е, че беше едно невероятно преживяване. Вярвах толкова много в този филм, че исках да му се насладя и да не оплескам нещата. И съм щастлива, че не ги оплесках. И съм благодарна на всеки, който повярва в мен и ми даде тази възможност", каза Камила. 

"Пепеляшка" ще бъде достъпен на 3 септември в платформата Amazon Prime Video. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари