IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика на морския бряг: Камила Кабело и Шон Мендес празнуват на Карибите

10 юли 2021 18 00

Двамата имат годишнина

БГНЕС/IStockphoto

Те се познават още от 2014 и в началото бяха просто приятели, но по-късно отношенията им прераснаха в нещо много повече. И ето че днес Камила Кабело и Шон Мендес са на крилете на любовта, празнувайки втората си годишнина на Карибите. Това стана ясно от профила на певицата в Instagram.

„Честит юбилей, Куко“, написа младата изпълнителка и сподели няколко кадъра от романтичната им почивка далеч от хорския шум. И си пожела „повече радост, повече приятелство и повече любов“ занапред.

Кабело е качила кадър, на който тя и половинката ѝ си делят парче диня, захапали го с устни.

Другите пък са на разходките им из курорта, в който са отседнали.

„Честити 2 години, бебче мое“, написа от своя страна Мендес, показвайки на последователите си селфи, на което целува страстно гаджето си.

„Горещи“, „Моите любимци“, Честита годишнина!“, коментират фенове на двамата под публикацията.

По-късно изпълнителката на Señorita показа още спиращи дъха мигове от плажа и своите тоалети, с които е била на Карибите, а почитателите ѝ я провъзгласиха за „Кралица на плажа“. За него тя е избрала бански от две части – с черни и бели райета.

Камила Кабело и Шон Мендес потвърдиха официално връзката си през 2019 г., малко след като в медиите се появи папарашка снимка, запечатала как се целуват. Двамата често качват своите най-щастливи мигове в социалните мрежи и говорят открито за това как поддържат отношенията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 2 години )
pojelavam im 6tastie . az 4akam moia liubim bliznak , moeto goliamo sukrovi6te
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар