IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически: Камила Кабело се завърна в 90-те

24 април 2021 16 30

Изпълнителката реши, че е време за промяна

Снимка: БГНЕС

Помните ли колко ни беше трудно да изберем нова прическа, когато ги нямаше социалните мрежи? Тогава внимателно гледахме телевизора и следяхме любимите си филми и сериали, за да видим какъв стил носят актрисите и се чудехме дали той ще бъде подходящ за нас.

За щастие на сегашното поколение, социалните мрежи имат всичко, от което се нуждаем за една промяна. Искате да смените гардероба си, но не знаете какви цветове дрехи да си купите? Влезте в социалните мрежи. Търсите лесен маникюр, който да направите у дома, но не сте сигурни за формата на ноктите или за дизайна им? Социалните мрежи са вашето място. Искате да кажете на фризьора си за онази страхотна прическа, която има любимата ви певица, но не знаете как да я обясните правилно? Не се тревожете, просто влезте в социалния профил на идола ви и покажете снимката му.

Освен познатите ни мрежи като Фейсбук, Инстаграм и Туитър, наскоро се появи още една платформа, която усилено се е запътила към първото място сред любимите канали за комуникация на младежите. Говорим за TikTok, където може да намерите забавни, тъжни, вдъхновяващи, страшни и понякога притеснителни клипове, които ви залепват за телефонния екран в продължение на часове.

Именно в TikTok се стартират някои от най-големите тенденции в модата и красотата през последните години. Така се появи и световната любов към разделения бретон, който може да видите върху лицата на много ваши близки и познати. Да, той идва от социалната мрежа. Преди да стане популярен сред младите обаче имаше една певица, която го превърна в своя запазена марка и това е Камила Кабело.

Въпреки че изпълнителката се превърна в определение за разделения бретон през последните години, това не означава, че тя не обича промяната. Доказателство за това е новата ѝ прическа, която отново включва бретон, но този път той пада върху цялото ѝ чело. Преди дни Кабело показа промяната си и заяви, че се чувства чудесно.

В допълнение към пълния бретон изглежда, че звездата е добавила и дължина към косата си. Тя благодари на целия си екип от стилисти, който стои зад промяната. За огромен късмет на Кабело, точно в момента на снимане, се е появил вятър, който разрошва косата ѝ по перфектен начин.

Новата прическа на Камила беше комбинирана с розово опушено око, бляскава кожа и неутрален балсам за устни. Визията ѝ е дело на гримьорката Рокаел Лизама. В интервю за InStyle звездата насърчава феновете да изпробват няколко промени с косата си, като ги уверява, че тя отново може да порасне и да заличи това, което не харесвате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари