IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабело и Ариана Гранде ще пеят на наградите „Грами“

15 януари 2020 14 50

Церемонията ще се проведе на 26 януари

Снимка: Getty

Съвсем скоро ще узнаем кои ще са носители на най-престижните музикални награди „Грами“. 62-рата церемония ще се проведе на 26 януари, а пълният списък с номинираните беше обявен на 20 ноември. Водещ на събитието ще бъде Алиша Кийс.

Постепенно започна да става ясно и кои от звездите ще се качат на сцената, за да изпълнят своите най-нови парчета. От The Recording Academy, които раздават наградите „Грами“ обявиха, че едни от най-успешните изпълнители на нашето време ще зарадват публиката и зрителите.

Едно от последните имена беше това на Камила Кабело, която обяви в своя Инстаграм профил, че е изключително благодарна за поканата. Кубино-американската певица се присъединява към доста добра компания. На сцената ще се качат още Деми Ловато, Ариана Гранде, Блейк Шелтън и Гуен Стефани, както и групата Aerosmith.

Своя дебют на голямата сцена ще направят Били Айлиш и Lizzo, които също така за първа година попадат и сред номинираните. Ариана Гранде се завръща на церемонията, след като миналата година имаше спор с организаторите и отказа да пее на наградите „Грами“.

„Организаторите ѝ казват какви песни да пее“, казаха през 2018 година източници, близки до Гранде. 

Според CNN, изпълнителката и продуцентите на шоуто са имали спор за песента „7 Rings“. Първоначално Гранде е нямала право да изпълни сингъла си, но след това от Академията са се съгласили, но при условието те да изберат второто парче, което звездата ще изпълни.

Деми Ловато пък ще направи своето завръщане на голямата сцена след няколко трудни години, в които се бореше със зависимостта си от наркотиците. Изпълнителката дори беше приета по спешност в болница след свръхдоза. Засега не е ясно точно какви песни ще избере звездата за сцената, но феновете ѝ са доста доволни, че тя отново се завръща към музиката. 

„Казах ви, че следващия път, когато чуете гласа ми, той ще пее“, пише в Инстаграм Ловато

Наградите „Грами“ ще бъдат раздадени на 26 януари в Лос Анджелис. 

Адел кипна: Дреме ми какво мислите за роклята ми на „Грами“!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари