IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роклята на Аня Тейлър-Джой – изкуство, дело на пет човека

21 септември 2021 18 00

Тоалетът е бил по дизайн на актрисата

Снимка: Getty Images

Наградите „Еми“ бяха раздадени на 19-и септември, превръщайки сериали като „Короната“ и „Тед Ласо“ в големите победители. Благодарение на масовата ваксинация и спазването на мерките, тази година успяхме да видим разгънат червен килим, по който се разходиха множество звезди, облечени с най-елегантните тоалети. Класацията за най-добре облечени актьор и актриса изобилстваше от имената както на млади, така и на вече утвърдили се в Холивуд дами и господа.

Но преди роклите и костюмите да бъдат показани пред целия свят, те прекарват часове в модните ателиета, където се сглобяват от нулата. Това, което остава скрито за зрителите, всъщност е работата, която заслужава внимание и уважение. Някъде там екип от хора работи неуморно за създаването на звездните тоалети, прави скици, платове, шие и мери докато най-накрая не получи желания резултат.

Вземете например копринената рокля на Аня Тейлър-Джой, допълнена от жълтото палто. И двете дрехи са дело на марката Dior, но са направени по дизайн на младата актриса заедно с дизайнера Пол Бурго. Според модния гигант, тоалетът е изисквал ръцете на цели пет различни работници в ателието.

Всичко започва, както винаги, с една скица, която след това се използва за избор на конкретни материали. Роклята, която беше бледожълта, е била изработена от копринен сатенен плат, а палтото беше с по-жива, жълта материя.

По време на наградите „Еми“ Аня Тейлър-Джой свали палтото, разкривайки минироклята отдолу, която първоначално стресна хората. Всеки беше помислил, че актрисата всъщност е забравила да облече нещо официално и е тръгнала по нощница. Всъщност обаче точно това беше целта на дизайнерите – ефирно палто, което да прикрие малко по-обикновена, но елегантна рокля. Без палтото успяхме да видим и бижутата на Тейлър-Джой, които бяха от Tiffany & Co.

Една от тенденциите на тазгодишните награди „Еми“ беше огромният шлейф и Аня не беше изключение. Долната част на палтото ѝ се разгръщаше по червения килим, докато актрисата гордо позираше пред камерите. Жълтото също не е случайно избрано, тъй като това е любимият цвят на Тейлър-Джой. През февруари тя се появи в жълта рокля на черни точки от Carolina Herrera, а през август я видяхме в жълта мидирокля от Giambattista Valli.

Разбира се, Аня Тейлър-Джой изглеждаше прекрасно на червения килим, но тя не беше единствената, която попадна в класацията за най-добре облечени на наградите „Еми“. Компания ѝ правеха Катрин Зита-Джоунс, Катрин О'Хара, Елизабет Олсън и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари